Mica publicitate
Şcoala generală şi liceul cu limba de predare română „N. Bălcescu” din Jula participă la un proiect european, care vizează dezvoltarea competenţelor copiilor. În cadrul programului TÁMOP 3.4.1. A/08/2 s-a realizat o programă cadru de directoarea instituţiei julane, Maria Gurzău Czeglédi, iar de elaborarea manualelor se îngrijeşte profesoara Elena Munteanu din Baia-Mare, în timp ce caietele de lucru, caietele de evaluare şi ghidul profesoral, toate corespunzătoare programei sus-amintite vor fi realizate de profesoarele Elena Munteanu, Beata Kondoros Szöllősi şi Tünde Cséffán Kóra. Proiectul are o durată de trei ani.
************************


Vând casă din cărămidă, la Jula (Gyula), pe strada Móricz Zsigmond nr. 6/A. Locuinţa de confort I. are trei camere şi încălzire centrală. Casa este situată în centrul oraşului, la trei minute distanţă de băile termale. Contact: +36-20/451-6335.

 ***********************************
 
Vând apartament la Jula (Gyula), strada Pósteleki nr. 50, la primul etaj, trei camere cu terasă şi garaj. Contact: +36-20/335-3125.

 ***********************************

Vând casă cu mansardă, comfort lux, încălzire centrală cu gaz, anexe, în centrul Chitighazului (Kétegyháza), cu o suprafaţă de 98 m2. Casa are o grădină cu o suprafaţă de 960 m2, grădină cu gazon, aranjată. Contact: +36-30/540–7766.

Casă de vânzare în centrul Chitighazului


*********************************** 
Vând teren îngrădit pentru construcţii la Jula, lângă poiana Dürer, într-o zonă rustică în curs de dezvoltare, potrivit pentru întreprinderi turistice. Terenul are o suprafaţă de 10.444 m2. Contact: +36-70/701-9286.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...