Evaluarea cunoştinţelor la chimie, matematică şi engleză

De mai mulţi ani de zile, elevii şcolii generale din Micherechi participă la diferite concursuri pe judeţ, mulţi dintre ei obţinând rezultate frumoase. În trecutul apropiat s-au desfăşurat mai multe întreceri, la care au participat şi elevii şcolii generale din Micherechi.

Pe 26 martie, la sediul Asociaţiei TIT din Bichişciaba s-a desfăşurat concursul regional la chimie. Cei trei participanţi din Micherechi, Orsolya Petruşan (cl. a 8-a), Ioan Ruja şi Bianca Madarasi (cl. A 7-a) au obţinut rezultate medii. Profesorul pregătitor a fost Zoltán Ruja. Pe 20 aprilie, la şcoala generală nr. 2 din Şercad a fost organizat concursul regional de matematică. La actuala ediţie a concursului au participat concurenţi din cursul superior al şcolilor. Din şcoala din Micherechi au concurat elevii Ştefan Orodan şi Devald Varga (cl. a 5-a), Emeric Jakó (cl. a 6-a), Ioan Ruja şi Bianca Madarasi (cl. a 7-a) şi Ioan Boroş (cl. a 8-a). Rezultatele nu au fost publicate până la încheierea ediţiei noastre, astfel cu acestea vom reveni într-un alt număr al săptămânalului nostru. Profesoara pregătitoare a fost Maria Boca Cozma.
La concursul regional din limba engleză, organizat la Şcoala generală bilingvă „Jankay Tibor” din Bichişciaba, pe 27 aprilie, au concurat 8 elevi din şcoala din Micherechi: Betina Puiu, Naomi Puha, Csaba Cefan şi Estera Gherman (cl. a 6-a), Bianca Madarasi, Ioan Ruja, Adriana Iuhas şi Carina Iuhas (cl. a 7-a). Profesoara pregătitoare, Viorica Oros Petruşan, ne-a informat că rezultatele concursului desfăşurat în acest an şcolar vor fi publicate după 10 mai.
A.C.

Comentarii