Vizita elevilor din Micherechi la Liceul „Onisifor Ghibu” din Oradea

Vineri, 29 aprilie, un grup de elevi şi profesori ai şcolii generale din Micherechi au fost în vizită la partenerii lor de proiect de la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” din Oradea. Potrivit calendarului activităţilor din cadrul proiectului „Mereu împreună”, în martie reuniunea s-a ţinut la Micherechi, unde s-au desfăşurat un meci de fotbal, donare de cărţi, spectacol de majorete şi dans modern, iar săptămâna trecută vineri, partenerii s-au reunit la liceul din Oradea. Scopul proiectului este crearea unei alternative de petrecere a timpului liber al elevilor, altfel decât le oferă televizorul, internetul şi mediul apropiat.
Elevii din clasele a 2-a, a 3-a şi a 4-a, însoţiţi de profesorii Zoltán Ruja, Eva Bordaş Ruja, Ana Martin Ardelean, Maria Martin Puşcar, Ana Marc Bogyó şi Eva Martin Petrujan au fost primiţi cu mult drag de elevii claselor a II-a A şi B, îndrumaţi de învăţătoarea Aurelia Vesa şi Ana Goidaci, a IV-a F, de învăţătorul Iosif Româneac, de directorii adjuncţi Ioan Pirtea şi Dana Marinău, precum şi de profesoara Rodica Marian. În sala festivă a liceului, gazdele le-au prezentat câteva momente artistice, Ioana Borodan, vedeta clasei a II-a a interpretat, în două reprize, cântece cu care a avut succes la preselecţia pentru „Mamaia copiilor”. Elevii profesoarei de religie Rodica Marian au impresionat publicul cu sceneta „Virtuţile creştine”, iar micii artişti ai doamnei Aurelia Vesa cu montajul „Din suflet pentru suflet”. Dansatorii instruiţi de învăţătorul Iosif Româneac au prezentat frumoase dansuri populare. Dansatorii Alexandru Bot şi Iulia Fetea le-au făcut cunoscut celor de faţă un dans sportiv.
După programul artistic, în sala de sport a avut loc revanşa meciului de fotbal dintre echipele celor două şcoli partenere, la care băieţii orădeni s-au dovedit a fi mai buni.
A.C.

Comentarii