Serbări de adio la şcolile generale

Zilele trecute, clopoţelul instituţiilor de învăţământ a sunat pentru ultima oară. Serbarea de sfârşit de an a fost un eveniment însemnat pentru elevii claselor a opta de la şcoala generală, care şi-au luat rămas bun de la dascăli şi colegi de clasă. A luat sfârşit o etapă importantă din punct de vedere al formării lor şi al acumulării cunoştinţelor. În numerele anterioare ale revistei noastre am publicat momente de la serbările din Chitighaz, Micherechi, Jula şi Cenadul Unguresc, iar acum a venit rândul şcolilor din Apateu, Aletea, Bătania, Bedeu şi Săcal.
Apateu

Aletea 
Bătania
Cinci elevi de la şcoala generală din Apateu şi Bătania îşi vor continua studiile medii la Liceul „N. Bălcescu” din Jula. Dintre cei 16 absolvenţi ai şcolii generale din Apateu, trei fete vor veni la liceul din Jula: Renata Tamás, Eva Iuliana Sabău şi Agneta Rebeca Tóth, iar de la şcoala generală „Lucian Magdu” din Bătania dintre cei trei absolvenţi, doi băieţi, Alex Nima şi Adrian Duma, s-au înscris la liceul julan.
În funcţie de informaţiile primite de la secretariatul şcolii, privitor la datele înscrierii din 22 iunie, din septembrie a anului şcolar 2011/2012, la Liceul „Bălcescu” vor începe clasa a IX-a 41 de elevi. Din totalul celor 41 de tineri, 19 elevi sunt de la şcoala din Micherechi, iar 15 de la şcoala din Jula.
Săcal

Bedeu
Din păcate, de la şcoala din Aletea, Bedeu, Cenadul Unguresc, Chitighaz şi Săcal în acest an nu va urma niciun elev Liceul „Bălcescu”.
***
În imaginile alăturate vă publicăm fotografiile pregătite la serbările de adio la şcolile din Apateu, Aletea, Bătania, Bedeu şi Săcal. Mulţumim instituţiilor din aceste localităţi că ne-au pus la dispoziţie imaginile.
A.C.

Comentarii