SPORT: Nu Kondoros a câştigat campionatul, ci Micherechiul l-a pierdut

La început de sezon, conducerea şi jucătorii echipei de fotbal din Micherechi au dorit să se califice pe podium, dar dacă s-ar putea chiar să intre şi în divizia NB. III. Primul meci pe teren propriu l-au câştigat, la următoarele patru numai remize au putut realiza. După a patra remiză, conducerea a stat de vorbă cu jucătorii şi le-a pus întrebarea dacă în mod serios doresc să joace şi dacă vor să câştige campionatul sau nu. Răspunsul a fost clar: da, vrem să câştigăm campionatul!
Următoarele 6 derbiuri le-au câştigat cu un golaveraj nemaipomenit, au marcat 16 şi numai în 3 cazuri a trebuit Gheorghe Pătca să scoată balonul din plasă. După seria victoriilor frumoase, la Füzesgyarmat au înfrânt bătaie cu 2-0. După alte două victorii, au încheiat „vânatul punctelor” pe primul loc al diviziei, Micherechi fiind liderul campionatului de toamnă. Păcat că nu atunci au plecat în vacanţa de iarnă, la Csabacsűd (la primul meci adus din primăvară) unde au pierdut meciul. Apoi, degeaba au câştigat ultimele 4 meciuri, dacă între timp au avut şi alte 5 remize. Dintre cele 9 remize dacă numai la două ar fi câştigat, atunci acum ar fi mult mai fericiţi.
Fără îndoială şi aceste rezultate sunt foarte frumoase, dar suporterii nesăţioşi, care îşi iubesc echipa, ar dori ca echipa lor să fie cea mai bună.
Păcat de cele 3 puncte cu care au rămas în urma fotbaliştilor din Kondoros.
2.      Micherechi 30.17.9.2.58.21.37.60p.
Golgheterii diviziei:  1. Miklya Miklós 19 goluri (Kondoros)
                                   2. Szabó Árpád 17 g. (Mezőhegyes)
                                   3. Attila Bondár 16 g. (Micherechi)
Golgheterii echipei:  13. Gajdács Gábor 9 g.
                                   36. Gheorghe Pătca 5 g.
                                   46. Tiberiu Bányai 4 g.
                                   60. Tiberiu Berényi 3 g.
                                   Vasile Ruja, Kiss Tibor, Putnoki Tamás, Lukucz Mihály,
Lukucz István,
                                  85. Bagi Krisztián 2 g.
                                  117. Csaba Poiendan 1g.
                                  Kovács Mihály, Balogh Zsolt, Kovács György
Să nu uităm nici faptul că A. Bondár, T. Bányai şi T. Berényi mult timp nu au putut juca, fiind răniţi.
Cartonaşe: 50 galbene, 5 roşii.
Balogh István (antrenorul echipei):
– Păcat că la Gyoma, Mezőberény şi Şercad nu am reuşit să câştigăm. În fine, am ieşit bine din campionat, locul 2 e un rezultat frumos, liniştit pot să zic că nu Kondoros a câştigat campionatul, ci noi l-am pierdut. Am avea multă nevoie de un mijlocaş ambiţios, creativ şi să fie personalitate de bază, care să poată ajuta atacurile şi apărarea, dacă am prins un balon de la adversari imediat să construiască contraatacul. Băieţii au jucat foarte bine la meciurile cu Kondoros, Mezőhegyes, Bichiş şi Tótkomlós, totuşi nu întotdeauna am reuşit să câştigăm derbiul. Eu tot timpul aşa am trimis băieţii pe teren că le-am spus: trebuie să câştigăm. La ultimul meci cu Mezőhegyes am câştigat cu 6-0, băieţii au jucat eliberaţi, au ştiut că e imposibil să câştigăm campionatul.
Mai mulţi jucători au semnat că s-ar putea ca din următorul sezon să nu mai joace la Micherechi, dar încă nici unul nu sută la sută. Kiss T. şi Kovács Gy. au fost nevoiţi să părăsească echipa din cauza problemelor de la locul de muncă.
Nu doresc să amintesc pe nume niciun jucător. Au fost foarte bune meciuri, la care fiecare jucător a jucat minunat, dar au fost câteva derbiuri la care nu am fost mulţumit de jocul lor. În orice caz, sunt mulţumit de cei care au fost transferaţi în vară, fraţii Bányai şi Kovács Gy.
Doresc să le mulţumesc tuturor jucătorilor şi suporterilor, precum şi sponsorilor pentru ajutor, lui Turcsek Zoli şi masorului şi tuturor care ne-au ajutat în vreun fel.
Campionatul anului 2011–2012 va începe peste mai bine de o lună, în zilele de 6-7 august.
MIC

Comentarii