ISUS SALVATORUL: Cântările au adus înviorare sufletelor

Pe 12 februarie, în cadrul serviciilor divine de duminică de la biserica baptistă din Micherechi a slujit prin cântare un grup de cântăreţi din biserica baptistă Arad-Şega, condus de solistul Nelu Moţ. Cuvântul lui Dumnezeu a fost propovăduit de Costică Holhoş, pastorul bisericii din Arad.
Oaspeţii din Arad iubesc cântarea şi lauda, care nici de data aceasta nu au obosit să-L laude pe Domnul. Pastorul Costică Holhoş a arătat că fiecare avem o misiune pe acest pământ. 

Mesajul pastorului din România s-a bazat pe textul din Evanghelia după Marcu 6:6–13: „Isus străbătea satele dimprejur şi învăţa pe norod. Atunci a chemat la Sine pe cei doisprezece şi a început să-i trimită doi câte doi, dându-le putere asupra duhurilor necurate. Le-a poruncit să nu ia nimic cu ei pe drum decât un toiag; să n-aibă nici pâine, nici traistă, nici bani de aramă la brâu; să se încalţe cu sandale şi să nu se îmbrace cu două haine. Apoi le-a zis: În orice casă veţi intra să rămâneţi acolo până veţi pleca din locul acela. Şi, dacă în vreun loc nu vă vor primi şi nu vă vor asculta, să plecaţi de acolo şi să scuturaţi îndată praful de sub picioarele voastre, ca mărturie pentru ei. Adevărat vă spun că, în ziua judecăţii, va fi mai uşor pentru pământul Sodomei şi Gomorei decât pentru cetatea aceea.
Ucenicii au plecat şi au propovăduit pocăinţa.
Scoteau mulţi draci şi ungeau cu untdelemn pe mulţi bolnavi şi-i vindecau.”

Domnul Isus i-a chemat pe cei 12 ucenici să umble prin casele oamenilor să-i vindece pe cei bolnavi şi să scoată demonii din cei demonizaţi. Apoi, mergând cu corabia, Isus vede o mulţime de oameni la care se opreşte să-i înveţe. Ucenicii lui Domnul Isus Cristos au propovăduit pocăinţa.
Cine ne va despărţi de dragostea lui Dumnezeu? Răspunsul la această întrebare a fost dat prin textul unei cântări, şi-anume că dragostea faţă de Dumnezeu nu o poate despărţi nici foametea, dar nici sărăcia.
Corul arădean s-a pregătit şi cu o surpriză pentru micherecheni: a cântat o cântare despre suferinţa lui Isus în limba maghiară. Cântările au fost adevărate predici pentru cei care au participat la această seară de evanghelizare, care a luat sfârşit cu cântarea „În cetatea unde merg eu”. Cântările ne-au înviorat şi ne-au îmbărbătat pe toţi.
A.C.

Comentarii

  1. A fost bucuria si privilegiul nostru sa fim oaspetii adunarii din Micherechi, ne-am inchinat impreuna, am cantat impreuna si credem ca am adus o jertfe placuta Domnului si credem ca afost bucuria noastra dar si a Domnului.

    O precizare trebuie sa o facem, fratele Costica Holhos , nu este pastorul bisericii din arad Sega, ci doar unul din slujitorii din adunare.

    Va multumim de aceasta apreciere sa dea Domnul sa crestem mereu in asemanare cu El, in fiecare zi tot mai mult si sa implinim cuvintele Sale.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu