Ştiri pe scurt...

Bichişciaba
Pe 15 februarie, în cadrul unei conferinţe de presă s-a anunţat data organizării celei de-a 15-a ediţii a Supermaratonului Bichişciaba–Arad, întrecerea sportivă având loc în zilele de 19–20 mai. Maratonul organizat de cele două municipalităţi din Ungaria şi România anul trecut a atras 680 de competitori.

Jula
La şedinţa cu părinţii din 15 februarie de la grădiniţa românească din Jula a fost invitată şi Ana Radici Repisky, directoarea adjunctă a şcolii generale „N. Bălcescu”. Aceasta a prezentat în faţa părinţilor posibilităţile pe care le oferă instituţia de învăţământ pentru elevii care se înscriu la „Bălcescu”.

Leucuşhaz
Autoguvernarea românească din Leucuşhaz organizează pe 24 februarie, în sala de sport a şcolii generale, competiţia sportivă „Cupa Carnavalului”. La întrecere îşi vor da concursul elevi de la şcolile generale din Bătania, Săcal, Furta, Leucuşhaz şi Pocei.

Jula
S-a modificat data balului „Pro discipulis” de la Jula. Curatoriul Fundaţiei „Pro discipulis – Pentru elevii noştri”, în colaborare cu direcţiunea Şcolii şi Liceului „N. Bălcescu” din Jula organizează pe 10 martie balul de binefacere, care iniţial a fost anunţat că se va desfăşura pe 3 martie, cu o săptămână mai devreme. Petrecerea va avea loc în sala festivă a Centrului Cultural Românesc din Jula. Pentru informaţii sunaţi la tel: 06-66/463161.

Micherechi
Clubul „Sport” din Micherechi organizează pe 25 februarie o petrecere de carnaval pentru tinerii din localitate. Pe parcursul serii vor fi serviţi gogoşi delicioşi. La petrecere vor beneficia de intrare gratuită numai acele persoane care se vor îmbrăca în costume de carnaval. Balul mascat va începe la ora 20.00.

Comentarii