ORTODOXIA: PS Siluan, la conferinţa ASCOR din Arad

În ziua de 8 martie, cu binecuvântarea ÎPS Părinte Arhiepiscop Timotei al Aradului şi la invitaţia domnului Tudor Ţuglea, vicepreşedintele ASCOR – Arad, PS Părinte Siluan, Episcopul Eparhiei Ortodoxe Române din Ungaria, a susţinut în Aula Facultăţii de Teologie Ortodoxă „Ilarion V. Felea” din Arad, conferinţa cu tema „Importanţa relaţiei personale cu Mântuitorul Iisus Hristos, în viaţa duhovnicească a credincioşilor”. Manifestarea se înscrie în seria conferinţelor organizate de ASCOR – Arad, în perioada Postului Mare.
Pornind de la darurile pe care Dumnezeu le-a făcut oamenilor prin Persoana Mântuitorului Iisus Hristos, născut pentru noi, oamenii, şi pentru a noastră mântuire şi de la perioada specială a Postului Mare, perioadă de nevoinţă pentru a ne însuşi aceste daruri şi a răspunde chemării lui Dumnezeu, PS Părinte Siluan le-a vorbit numeroşilor credincioşi prezenţi la această conferinţă despre importanţa deosebită a relaţiei personale cu Mântuitorul Iisus Hristos, pe care trebuie să o aibă fiecare credincios. În partea a doua a conferinţei a răspuns diferitelor întrebări puse în scris de către participanţi.
Conferinţele de acest gen prezintă preocuparea constantă a membrilor ASCOR-ului de a veni în întâmpinarea activităţilor misionar-pastorale desfăşurate de către Arhiepiscopia Aradului în folosul credincioşilor – informează Biroul de Presă al Episcopiei Ortodoxe Române din Ungaria.

Comentarii