Anul victoriilor pentru campionii de tenis de masă din Micherechi

Cu câteva săptămâni în urmă, v-am relatat despre victoria echipei de fotbal din Micherechi, care a câştigat campionatul în divizia I a judeţului Bichiş, iar acum vă prezentăm echipa Asociaţiei de Tenis de masă din Micherechi, care a câştigat campionatul în divizia a III-a a judeţului Bichiş.
Membrii echipei din Micherechi: Petru Iuhas, Petru Ruja, Attila Iuhas (Micherechi), Fábián Vilmos (Oradea), Hidi Norbert, Maurer Lajos (Salonta).
Antrenor-jucător: Petru Ruja.

Sâmbătă, 6 iulie, la şcoala generală din localitate s-au adunat membrii echipei şi prietenii din România ca să sărbătorească victoria echipei. La eveniment a răspuns invitaţiei şi directoarea şcolii generale Ana Sárközi. Înainte de masă a fost organizată Cupa de Tenis de masă din Micherechi, cu participarea oaspeţilor din România. La început au fost derbiuri duble între 6 perechi, după aceea au urmat derbiurile solo. Premiul „Cel mai bun jucător” l-a primit Ioan Cozma.
Rezultate:

Derbiuri duble:
Locul I: Kiss N. – Maure L.
Locul II: Coltău A. – Csepregi A.
Locul III: Aberle I. – Maurer C.

Solo:
Locul I: Kiss N.
Locul II: Szilárd
Locul III: Csepregi A.

Oaspeţii din Salonta: Csepregi Alexandru, Major Edina, Coltău Ana, Bartók Nicolae, Maurer Lajos, Maurer Cristian, Sinka Zoltán, Butaş Constantin, Kiss Nándor, Hidi Norbert şi Aberle Ildikó (Oradea).
Sponsorii echipei sunt: Attila Bondár, Primăria Micherechi, Hegyesi György, Mihai Nistor, Vasile Marc, Tiberiu Vígh, Ioan Pătcaş şi Gheorghe Rocsin. Preşedintele Ioan Cozma a făcut aprecierea sezonului trecut şi a mulţumit sponsorilor pentru ajutor.
Reamintim că, pe 21 aprilie 2010, s-a înfiinţat Asociaţia de Tenis de masă din Micherechi cu 17 membri, culorile echipei sunt albastru-alb. Echipa s-a format cu membrii: Petru Ruja, Petru Iuhas, Attila Iuhas, Vasile Berényi, Szin János, Evelin Iuhas, Mihai Sava şi Ioan Cozma cu sprijinul lui Dumitru Boca şi Gheorghe Netea.
Activitatea jucătorilor începe din sezonul 2010–2011, cu participarea în divizia a III-a judeţeană. După 3 ani au reuşit să se califice în divizia a II-a a judeţului Bichiş. Rundele s-au desfăşurat în Bichiş. În primul an, echipa s-a calificat pe locul 6 dintre 12 echipe. Luând în considerare că acest sezon a fost primul pentru echipă, considerăm că ea s-a calificat pe un loc ideal. În sezonul 2011–2012, băieţii s-au calificat pe locul 2, fiind doar la un pas de primul loc.
În sezonul 2012–2013 a urmat anul victoriilor:
Locul I: Micherechiul a jucat 22 de meciuri dintre care a câştigat 18, a remizat 1, la 3 derbiuri au primit bătaie, au adunat 37 de puncte.
Locul II: Romtap Salonta         22-16-03-03-35 p.
Locul III: Csárdaszállás II.         22-15-03-04-33 p.
Locul IV: Vésztő ASE I.        22-14-03-05-31 p.
MIC

Comentarii