Ştiri pe scurt...

Micherechi
Tinerii ortodocşi şi alţi oameni de bine din Micherechi adună şi anul acesta donaţii pentru ajutorarea familiilor nevoiaşe. La fel ca în anii anteriori, donaţiile vor fi împărţite în ajunul sărbătorilor de Crăciun şi de Anul Nou. Ajutoarele (alimente, îmbrăcăminte, jucării pentru copii, dulciuri, mobilier, etc.) se adună la şcoala generală din localitatea Micherechi, de luni până vineri între orele 8 şi 16, până pe 20 decembrie. Pentru mai multe informaţii poate fi contactat Robert Ruja, la telefon: 06-70/420-0250.

Apateu
Episcopia Ortodoxă Română din Ungaria şi Parohia Ortodoxă din Apateu organizează pe 23 noiembrie, o zi de sărbătoare, închinată Sfântului Andrei Şaguna, Mitropolitul românilor ortodocşi din Transilvania (1808–1873). Manifestările vor avea loc cu începere de la ora 11.00 şi vor cuprinde inaugurarea bustului lui Andrei Şaguna, un Te-Deum şi un simpozion. La eveniment este aşteptat să participe şi Mitropolitul Ardealului Laurenţiu Streza. 

Micherechi
Biserica Baptistă din Micherechi găzduieşte pe 23 noiembrie, Adunarea Generală a Comunităţilor Baptiste din zona Crişurilor, unde biserica va avea şi oaspeţi din România. Programul manifestării va începe sâmbătă dimineaţa la ora 9.00.

Comentarii