S-a deschis noul complex balnear „AquaPalota” din Jula

Băile Cetăţii din Jula are, începând din 22 decembrie, un nou segment balnear de relaxare, după o investiţie în valoare de 2,4 miliarde de forinţi din fonduri europene şi guvernamentale. Inaugurarea noului centru a avut loc în preajma sărbătorilor de Crăciun, pe 18 decembrie. 
La deschidere, Boros László Attila, directorul Băilor Cetăţii din Jula a sintetizat că noul centru din inima staţiunii Julei, este la ora actuală cel mai modern centru balnear din Ungaria. Proiectul a dat posibilitatea să se transforme dintr-un vis în realitate. Punctul de atracţie turistică va fi cea mai bună formă de promovare a oraşului Jula nu numai în ţară dar şi în Uniunea Europeană. 


La inaugurare a fost prezent şi Csepreghy Nándor, subsecretar de stat al Cabinetului Primului Ministru care a declarat că Guvernul maghiar a făcut un cadou oraşului Jula, şi anume, partea Guvernului în valoare de aproape 40 de milioane de forinţi a fost cedată oraşului. 
După festivitatea de inaugurare, cei prezenţi au fost invitaţi să viziteze noul centru. După cum am mai relatat, noul complex acvatic se află într-o clădire pe trei nivele şi are 6.338 de metri pătraţi. Interiorul include un loc amenajat special pentru mame şi copii, bazin pentru copii, piscină de scufundare, trei tobogane, piscină de relaxare, locuri de joacă pentru copii, bazin de înot, baruri de apă, piscină jacuzzi şi saună. 
Preţurile de bază în complexul balnear nu se vor schimba, accesul în „AquaPalota” se poate face cu un bilet supliment. Serviciile oferite de „AquaPalota” are ca scop creşterea calităţii şi a gradului de satisfacţie a vizitatorilor în extrasezon, precum şi atragerea noilor clienţi atât din ţară cât şi din străinătate.
A. Cioca

Comentarii