Ştiri pe scurt...

Bătania
Pe 9 aprilie, şcoala generală românească “Lucian Magdu” din Bătania organizează Ziua porţilor deschise. În această zi, între orele 9–12 viitorii preşcolari însoţiţi de părinţii lor vor avea posibilitatea să participe la ore model de citire şi matematică. 

Micherechi
Pe 3 aprilie, direcţiunea şcolii generale din Micherechi organizează a XII-a ediţie a concursului de povestire „Vasile Gurzău”. Concursul va avea loc la casa de cultură cu începere de la ora 11.00. 

Micherechi 
Vineri, 11 aprilie, şcoala generală din Micherechi aşteaptă în cadrul Zilei porţilor deschise, părinţii împreună cu copiii preşcolari ca să viziteze şcoala, să participe la o lecţie demonstrativă. 

Chitighaz
Direcţiunea şcolii generale din Chitighaz organizează, miercuri, 16 aprilie, concursul “Popasuri culturale în comunităţile româneşti din Ungaria”. Concursul se adresează elevilor şcolilor generale bilingve din Ungaria, clasele 5–8. Concursul se va desfăşura la şcoala generală românească cu începere de la ora 9.00. Programul este susţinut din fondul de resurse din cadrul Ministerului Resurselor Umane de la Budapesta. 

Jula
Joi, 24 aprilie, la sediul AŢRU din Jula va avea loc olimpiada la limba şi literatura română pentru elevii şcolilor generale, proba la oral. Concursul va începe la ora 10.00.

Comentarii