Veselie, umor şi muzică multă la Balul Bobocilor din Jula

Seara de joi, 2 octombrie, a aparţinut liceenilor de la „Nicolae Bălcescu” din Jula care, pentru aproape patru ore, şi-au sărbătorit bobocii în faţa unei săli pline, printr-un spectacol ce a adus în faţa publicului momente deosebite, pastile umoristice şi numere muzicale.
Evenimentul a avut loc la Centrul Cultural Românesc din Jula şi a debutat cu defilarea bobocilor din cele două clase a 9-a a liceului românesc, deghizaţi în costume haioase. Fetele au debutat în haine de băieţi şi băieţii în haine de fete.
Elevii din clasa a 9-a A au fost costumaţi în militari şi în asistente medicale, iar a 9-a B în muncitori şi măturătoare de la căile ferate. După un scurt spectacol umoristic al bobocilor, care în frunte cu dirigintele lor au făcut ca publicul şi juriul să se amuze la maxim, au urmat concursurile de care nu scapă nici un boboc de liceu. Orele de muncă, efortul, dar şi umorul acestora au fost aplaudate de colegii din sală. La bal au fost prezenţi şi mulţi părinţi şi profesori, dar şi prieteni de-ai bobocilor şi mulţi absolvenţi de-ai liceului, care au venit să-i susţină pe cei mai tineri liceeni.




Spre deosebire de celelalte spectacole de acest gen, testarea în cadrul căreia fiecare boboc a trebuit să-şi etaleze talentele a fost momentul central al balului, atât ca durată, cât şi ca importanţă. Competiţiile pentru concurs au fost pregătite anul acesta de elevii clasei a zecea, iar în cursa pentru titlurile de Miss şi Mister boboc, competitorii au fost încurajaţi de spectatorii care şi-au aclamat permanent favoriţii.




La baluri, tinerii trebuie să se distreze, să se împrietenească, astfel îndrumaţi de colegii lor mai mari bobocii au trebuit să treacă diferite probe şi să impresioneze juriul cu aptitudini precum creativitate, iscusinţă, modestie, bună dispoziţie, prietenie şi mult umor, creând parodii haioase. Şi cum un bal se încheie cu multă voie bună, şi „Balul Bobocilor 2014” de la Liceul „Nicoale Bălcescu” s-a încheiat cu distracţie la discoteca care a urmat, nu înainte însă de a fi anunţaţi câştigătorii. Momentul cel mai aşteptat al serii a fost decernarea premiilor pentru cei mai buni, carismatici şi frumoşi elevi ai claselor a 9-a. Juriul a hotărât ca titlul de Miss şi Mister boboc să le revină tinerilor Vivien Péntek din clasa a 9-a B şi lui Bence Ungor din clasa a 9-a A. 

Comentarii