Pe cruce păcatele noastre le-a dus…

Toată viaţa Domnului nostru a fost o smerenie înaintea Tatălui, prin suferinţă, moarte şi înviere. El care a suferit pentru păcatele noastre, dându-ne şansa ca toţi cei ce ne încredem în el să trăim liberi şi slobozi de păcat. „Totuşi El suferinţele noastre le-a purtat, şi durerile noastre le-a luat asupra Lui, şi noi am crezut că este pedepsit, lovit de Dumnezeu şi smerit. Dar El era străpuns pentru păcatele noastre, zdrobit pentru fărădelegile noastre. Pedeapsa care ne dă pacea a căzut peste El, şi prin rănile Lui suntem tămăduiţi. Noi rătăceam cu toţii ca nişte oi, fiecare îşi vedea de drumul lui, dar Domnul a făcut să cadă asupra Lui nelegiuirea noastră a tuturor. Când a fost chinuit şi asuprit, n-a deschis gura deloc, ca un miel pe care-l duci la măcelarie şi ca o oaie mută înaintea celor ce o tund: n-a deschis gura."

Pe cruce păcatele noastre le-a dus, pentru că plata păcatului este moartea. Pentru aceasta toţi cei ce primesc cu credinţă jertfa aceasta, au viaţa şi iertarea păcatelor. Dacă a fost vreodată o convorbire importantă între doi oameni care erau condamnaţi la moarte, aceasta era pe cruce. Şi a zis lui Isus: „Doamne, adu-Ţi aminte de mine, când vei veni în Împărăţia Ta!” Isus a răspuns: „Adevărat îţi spun că astăzi vei fi cu Mine în rai.” Dar prin încercarea Domnului nostru Isus ni se arată ceea ce a fost stricat prin Adam iar prin Hristos este iertarea păcatelor. „Şi, după cum toţi mor în Adam, tot aşa, toţi vor învia în Hristos". Dacă credem că el a înviat, şi noi vom învia şi vom avea viaţă veşnică. „Dacă deci aţi înviat împreună cu Hristos, să umblaţi după lucrurile de sus, unde Hristos şade la dreapta lui Dumnezeu".
Între noi creştini sunt multe deosebiri, dar este un singur punct care ne leagă împreună: este jertfa Domnului. „Astfel, dar, după cum aţi primit pe Hristos Isus, Domnul, aşa să şi umblaţi în El." În numele bisericii noastre vă dorim sărbători fericite şi multe binecuvântări.
Ioan Rocsin,
conducătorul Bisericii Penticostale nr. 1

Micherechi

Comentarii

  1. Dacă faceţi lucrurile potrivite, în modul potrivit, veţi obţine rezultatele dorite. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:albastreala_75@yahoo.com


    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu