Primăria din Jula a distins elevii talentaţi

Pe 9 iunie, în Sala Festivă a Primăriei din Jula a avut loc festivitatea de înmânare a premiilor pentru elevii talentaţi din oraş. De nouă ani consecutiv, la sfârşitul anului şcolar, primăria orăşenească întâmpină într-un cadru festiv pe acei elevi ai şcolilor generale şi licee din Jula, care au obţinut rezultate merituoase la concursuri şcolare, artistice şi sportive. Elevii au fost salutaţi de către primarul dr. Görgényi Ernő, care a vorbit despre însemnătatea acelei cărţi de onoare, care a fost deschisă odată cu iniţierea acestei festivităţi, menind să cuprindă numele elevilor julani talentaţi.
Participanţii la eveniment au fost întâmpinaţi de cuvintele de mulţumire rostite de eleva Liceului „N. Bălcescu”, Adriana Nyári, care în acest an şcolar a ocupat funcţia de primar-elev al oraşului Jula. Cunoştinţele şi eforturile voastre au adus glorie nu numai şcolii voastre, dar de asemenea şi întregului nostru oraş”, a spus eleva Adriana Nyári, dorindu-le tuturor tinerilor vacanţă plăcută.
Din rândul comunităţii româneşti din Ungaria au fost distinşi elevii Martin Orban (profesor pregătitor: Maria Sucigan), Cristofer Cozma (profesor pregătitor: Döge Csaba), Carina Iuhas (profesor pregătitor: Stela Nicula Machhour) şi grupul de dansatori premiaţi cu medalia de aur la concursul naţional de dans al Balurilor Panglicii (profesori pregătitori: Hajas Tibor, Mariana Oros Martin şi Flora Santău). Ceremonia de înmânare a diplomelor de merit a luat sfârşit cu frumosul dans al elevilor de la şcoala românească.

A.C.

Profesoara Maria Sucigan, elevul Martin Orbán şi primarul Görgényi Ernő

Primarul Görgényi şi elevul Cristofer Cozma

Eleva Carina Iuhas şi primarul Görgényi

Dansatori premiaţi ai Liceului "N. Bălcescu" din Jula

Comentarii