Scrieţi-i Moşului din Aletea! El vă va răspunde!

Toată lumea știe că Moșului îi place să primească scrisori de la copii. Atât de mult încât răspunde la fiecare dintre ele. Atunci când nu mai face faţă singur, cheamă spiridușii să-l ajute cu scrisul. Aşa face şi Moşul din Aletea, care la un concurs naţional a fost ales ca al doilea cel mai frumos Moş din Ungaria.
Acum, cu câteva zile înainte de sărbătorile de iarnă, toate dorinţele, gândurile, speranţele strânse peste an sunt aşteptate în cutia de scrisori a lui Moş Nicolae.
Dragi copii, nu vă sfiiţi! Incepeţi simplu: „Dragă Moşule!”
Scrieţi-i Moşului dacă aţi fost cuminţi, dacă nu aţi fost cuminţi, dacă i-aţi ascultat pe părinţi, scrieţi-i ce vă doriţi, la ce visaţi.
Dar să ştiţi că Moşul din Aletea aşteaptă numai scrisori scrise în limba română. Fiecare scrisoare va primi răspuns, iar cele mai frumoase vor fi şi publicate în „Foaia românească”. Norocoşii vor primi din partea Moşului şi ceva… surpriză!

Scrisorile voastre sunt aşteptate de Moş până la 4 decembrie 2015, pe adresa redacţiei „Foaia românească”: 5700 Jula, str. Dozsa nr. 8, sau pe adresa de email: foaia@foaia.hu.

Comentarii