11 feb. 2016

Silviu Purcărete revine pe scena din Budapesta

În perioada 11–24 aprilie a.c., Teatrul Național Maghiar din Budapesta va găzdui cea de-a III-a ediție a Festivalului Internațional al Teatrelor MITEM (Madách International Theatre Meeting). În acest an, publicul va putea viziona 22 de spectacole puse în scenă de trupe din 14 țări de pe întregul mapamond: Spania, Elveția, Franța, Polonia, Serbia, Grecia, Italia, Rusia, Argentina, China, Coreea de Sud, Georgia, România și Ungaria.
Revine pe scenele budapestane regizorul Silviu Purcărete cu drama „Călătoriile lui Gulliver” de Jonathan Swift. Seria de exerciţii scenice coordonate de regizorul Silviu Purcărete își propune o abordare inedită a romanului lui Swift în care fantezia se împletește cu o aspră satiră politică. Spectacolul poate fi văzut marți, 19 aprilie, de la ora 20.00, pe scena mare a Naționalului, în interpretarea actorilor Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu.


În programul MITEM figurează spectacole atât din repertoriul clasic, cât și contemporan, ce vor fi supratitrate sau sincronizate.
Biletele au fost puse în vânzare pe pagina Teatrului Național. Programul complet îl găsiți la adresele: www.nemzetiszinhaz.hu și facebook.com/mitembudapest.

I.K.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...