Inimioare şi flori pentru fiinţa cea mai dragă: MAMA

Mai multe imagini aici
Ființa cea mai iubită și cea mai scumpă din toată lumea este MAMA. Ființa ce ne-a dat viață și căreia îi datorăm un respect profund. Mama este hrană pentru suflet. Ea este apogeul dintre bine și rău, Ea este zeița venită să iubească, Ea este portalul către trecut, prezent și viitor.
O binecuvântare este să-i vezi zâmbetul dulce, privirea profundă, gingășia și frumusețea, să-i simți căldura și iubirea.
MAMA, ființa cea mai dragă, a fost sărbătorită în 22 aprilie la Grădinița Română „Lucian Magdu” din Bătania, printr-un program artistic oferit de copiii grupelor Bambi și Dino, sub îndrumarea doamnelor educatoare Adelina Olteanu-Sturza, Mihaela Putin și Ecaterina Nagy. Copiii au cântat, au recitat poezii, în 3 limbi – română, maghiară și engleză, au dansat Dansul florilor, toate acestea pentru a-și arăta dragostea și recunoștința pentru mamele lor. La finalul serbării, toate mămicile au primit „cadourile” făcute cu atâta dragoste de copiii lor în timpul activităților dedicate Zilei Mamei.
MAMA rămâne pentru toată lumea aceea ființă mult iubită, respectată și „unică”, pentru că a fi mamă este cel mai frumos lucru de pe pământ!
La mulți ani tuturor mamelor, multă sănătate, iubire și bucurii!

Prof. Adelina Olteanu-Sturza

Comentarii