16 mai 2016

Echipa din Micherechi este din nou campioană judeţeană la fotbal

Fotbaliştii din Micherechi şi-au sărbătorit victoria în prima divizie a Campionatului Judeţean Bichiş cu cinci etape înaintea de finalul sezonului. În derbiul de sâmbăta trecută, 7 mai, a învins-o în deplasare pe echipa de la Vésztő, cu scorul de 5-1, relatează behir.hu.
Fotbaliştii din Micherechi nu au vrut să lase nimic la voia întâmplării: încă din prima repriză au condus meciul cu 3-0, astfel că până în cel de-al 90-lea minut au ajuns la rezultatul lejer de 5-1. Echipa micherechenilor a câştigat pentru a treia oară titlul de campion judeţean. Ultima dată în anul 2013 s-au bucurat de acest titlu.

Succesul a fost unul prevăzut, deoarece în cele 25 de etape, au câştigat toate meciurile având doar două jocuri egale. A primit cele mai puţine goluri (18) dintre toate echipele. În următoarele cinci etape, atacantul echipei Adam Sztojka are mari şanse să obţină titlul de golgheter al campionatului, până acum având 22 de goluri marcate.
Veştile din jurul clubului de fotbal din Micherechi sunt încurajatoare pentru că au un nou scop: barajul pentru NB III, şi accederea în divizia a treia a campionatului naţional al Ungariei.
(Foto: bmsextra.hu)

E.Ş.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...