16 mai 2016

Flashmob la grădiniţa românească din Bătania - Avem cu toţii inimi de copii

Joi, 28 aprilie, Grădiniţa română „Lucian Magdu” din Bătania a organizat un flashmob care să demonstreze că poți avea o inimă de copil, indiferent de vârstă. Acest eveniment s-a întâmplat la ora 10, în fața parcului din Bătania, și a fost pus la cale de educatoarele Mihaela Putin, Adelina Olteanu-Sturza, Ecaterina Nagy, alături de Andrea Olah, profesoara noastră de gimnastică Meridian. Ne-au fost alături „tinerii” de la Clubul pensionarilor din localitate, dar și colegii profesori și elevii școlii generale române, părinți, vecini și prieteni. După cele 7 minute, toți au plecat la treaba lor, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.
La finalul unei serii de întâlniri cu părinții și copiii grădiniței noastre, dar nu numai, am dorit să arătăm că ne simțim copii, sinceri și jucăuși, dar și că știm să le stăm alături micuților noștri, că împreună ne jucăm mai frumos.
Totul a început cu una dintre întâlnirile noastre cun părinții (31 martie), a continuat cu o zi cu muzică (6 aprilie), o zi cu sport (11 aprilie), o zi a științei (20 aprilie), o zi a porților deschisei (25 aprilie), flashmob, și au fost urmate de o zi a familiei (28 aprilie) și Ziua Tatălui (4 mai). În toate acestea, noi, cei mereu copii, am vrut să arătăm că instituțiile educaționale nu sunt doar despre informații reci, ci și despre implicare, voie bună, distracție, adică despre cunoaștere activă și plăcută.

Mihaela Putin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...