12 iul. 2016

Învață să fii antreprenor, oriunde ești în lume!

Ministerul Afacerilor Externe – Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni (MAE – DPRRP), în parteneriat cu Fundația Națională a Tinerilor Manageri – FNTM și Re>Patriot – un proiect al Romanian Business Leaders – RBL, a lansat la 1 iulie 2016, la sediul MAE, Programul de e-Learning „Antreprenori români de pretutindeni”, dedicat românilor de peste granițe.
Programul constă în oferirea în regim gratuit a câte 100 de burse on-line pentru fiecare din domeniile: antreprenoriat, management și antreprenoriat în turism.
Cursurile se vor desfășura în perioada 1 iulie – 15 noiembrie 2016, iar constituirea grupului de cursanți se va face după principiul „primul venit, primul servit”, în limita celor 300 de locuri disponibile.
Înscrierea se va face prin completarea formularului de înregistrare on-line (atașat) în interval de o lună de la lansarea proiectului (data limită 31 iulie 2016). Procedurile de înscriere sunt facile, iar cei mai conștiincioși cursanți vor fi premiați.
Cursurile au ca scop diseminarea și consolidarea cunoștințelor de cultură antreprenorială și de management, precum și sprijinirea celor interesați să își elaboreze propriile planuri de afaceri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...