Noul ambasador al României în Ungaria, Marius Gabriel Lazurca, și-a prezentat scrisorile de acreditare președintelui János Áder

La data de 12 septembrie 2016, domnul Marius Gabriel Lazurca a prezentat Președintelui Republicii Ungare, János Áder, scrisorile de acreditare în calitate de ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Ungaria, cu reşedinţa la Budapesta. Ceremonia s-a desfășurat la Palatul Sandor. Cu acest prilej, ambasadorul Marius Gabriel Lazurca a subliniat importanţa consolidării şi dezvoltării relaţiilor bilaterale.
Ulterior prezentării scrisorilor de acreditare, delegaţia oficială s-a deplasat la Monumentul Eroilor Ungari, situat în centrul esplanadei din Piaţa Eroilor, unde a depus o coroană de flori.

La ceremonia de acreditare şi la ceremonia de depunere a coroanei de flori, ambasadorul Marius Gabriel Lazurca a fost însoţit de soţia sa, doamna Mirela-Dorina Lazurca, de cei şase copii, Vladimir Lazurca, Olga Lazurca, Matei Lazurca, Toma Lazurca, Theodora Lazurca şi Sebastian Lazurca, precum şi de un reprezentant al Ambasadei României la Budapesta, informează Ambasada României în Ungaria.




Comentarii