SPORT: Un meci cu scandal şi unul cu victorie la Micherechi

18 septembrie 2016, 445 suporteri
Micherechi SE – Hódmezővásárhely FC 1-4 (0-3)
Fără să supărăm pe cineva, dar atragem atenţia că e vremea să ne trezim şi să realizăm că echipa noastră din Micherechi s-a calificat în divizia NB III. E necesar să fie mult mai pregătită fiecare persoană care se angajează să susţină această echipă. E vremea ca oamenii de pază să nu se mai uite la meci ci să fie atenți la suporteri, la ceea ce le cere arbitrii. Ei pentru asta primesc plată și nu au cumpărat bilet de intrare. Ei răspund pentru asemenea faze cum am văzut şi la meciul din 18 septembrie.
Trebuie să fie atenți mai ales la suporterii străini, la cei care sunt îmbrăcați în uniforme. În sezonul acesta o să vină la Micherechi suporteri din mai multe părți ale țării, unde nu e sigur că ne iubesc pe noi, românii din Micherechi, dar indiferent de naţionalitatea din care facem parte, trebuie să-i eliminăm pe ultraşii care vin la meciuri pentru scandal. Organizatorii trebuie să fie mult mai bine pregătiți, mai atenți ca altădată, să nu se mai întâmple asemenea scandaluri şi nereguli cum s-a întâmplat la meciul cu Hódmezővásárhely.


Ce s-a întâmplat? După meci, un grup de circa 10 persoane a plecat spre bufet, unul dintre ei a smuls drapelul suporterilor noștri. Câțiva dintre micherecheni au văzut asta și i-au tras la răspundere. Apoi unul dintre ultrași i-a tras un pumn în față lui M.P. Suporterii și oamenii de pază i-au dat afară din stadion pe scandalagii, care însă au continuat huiduielile şi acolo. După câteva minute de încăierare, ultraşii au urcat în microbuz și au luat-o spre casă.
Păcat că echipa din Micherechi nu a jucat cum ar fi trebuit, din ziua asta majoritatea suporterilor numai de scorul prost (1-4) și de scandal o să-și reamintească! Nici unul nu-i folosește echipei.



În urma scandalului de la Micherechi, MLSZ (Uniunea Maghiară de Fotbal) a amendat echipa din Hódmezővásárhely pentru manifestări rasiste şi pentru lovirea unui organizator cu suma de 300 de mii de forinţi.
*
25 septembrie 2016, 320 suporteri
Micherechi SE – Dabas-Gyón 4-0 (2-0)
Echipa-gazdă a început meciul în forţă, în primul minut Bagyinszki a înscris un gol care le-a dat mult curaj şi elan în toate cele 90 de minute. (1-0) În minutul 22, Krajcs a riscat şi văzându-se singur pe teren a dat o lovitură puternică de la 25 de metri. (2-0) Cu cât au devenit mai activ micherechenii, cu atâta au fost mai descurajaţi cei din Dabas, tot o echipă nouă în NB III. Ultimele două goluri au fost executate de Bondar şi de Ruja, care au făcut suporterii foarte fericiţi. (4-0)

Următoarele meciuri ale echipei din Micherechi:
1 octombrie, sâmbătă – Szigetszentmiklós–Méhkerék
9 octombrie, duminică – Méhkerék–Dunaújváros
16 octombrie, duminică – Ferencváros II–Méhkerék
23 octombrie, duminică – Méhkerék–Komló
30 octombrie, duminică – Szentlőrinc–Méhkerék
6 noiembrie, duminică - Méhkerék–Gyula
12 noiembrie, sâmbătă - Szekszárd–Méhkerék
20 noiembrie, duminică – Méhkerék–Budafok
26 noiembrie, duminică – Mórahalom–Méhkerék
4 decembrie, duminică – Paks II–Méhkerék

MIC

Comentarii