ISUS SALVATORUL: Zi de mulţumire cu oaspeţi din Lugoj

Biserica Baptistă din Micherechi, pe data de 9 octombrie, a mulțumit Domnului Dumnezeu într-un cadru festiv pentru binecuvântările materiale și spirituale de care i-a făcut parte.
Cu această ocazie, alături de membrii bisericii au participat consăteni, oaspeți din alte localități, din partea primăriei domnul vice-primar Bertold Netea și din partea școlii doamna director adjunct Ana Ruja. Pastorul Petrică Crețu a mulțumit tuturor celor prezenți și i-a apreciat pentru alegerea pe care au făcut-o.

Închinarea a fost condusă de Corul Bărbătesc al Bisericii Baptiste „Harul” din Lugoj, iar Cuvântul Scripturii a fost proclamat de fratele păstor David Nicola, care a încurajat biserica să mulțumească lui Dumnezeu și să fie mulțumită într-o lume nemulțumită care nu mai știe să mulțumească. Între cele două servicii, corul bărbătesc alături de fratele David Nicola au fost găzduiți la masa de prânz. După amiază, mesajul evangheliei a îndemnat membrii bisericii să își umple inimile de dragostea care vine de la Dumnezeu. Iar pentru a se putea bucura de iubirea divină trebuie ca toți să aibă o inimă curată, un cuget bun și o credință neprefăcută. Pe parcursul închinării, corul bărbătesc a pregătit inimile pentru un timp special în care biserica a mulțumit prin rugăciuni individuale.






La terminarea serviciilor, atât de dimineață cât și după-masă, credincioșii au fost invitați să aibă părtășie unii cu alții în curtea bisericii la un ceai și o felie de cozonac. În acest timp, membrii bisericii au putut depăna amintiri și socializa cu musafirii care au fost în mijlocul lor.
Pentru reușita acestei zile, biserica mulțumește întâi lui Dumnezeu şi apoi Ministerului Resurselor Umane din Ungaria, care a susținut această sărbătoare acoperind cheltuielile de transport și de masă ale celor veniți din Biserica Baptistă „Harul” din Lugoj.
În urma binecuvântărilor lui Dumnezeu celebrate de biserică în această zi a mulțumirii se poate spune din toată inima: Soli Deo gloria! (Totul pentru Slava lui Dumnezeu!)

A consemnat Andrea Crețu

Comentarii