SPORT: După accidentul căpitanului, echipa din Micherechi a găsit noi puteri

Micherechi – Komló 1-0 (0-0)
Micherechi: 250 suporteri
Arbitri: Antal P.
Micherechi: Gh. Pătca, – Z. Ruja, Vincze, Wéber, Sz. Ruja, – Hajdu, (Krajcs), Knyihár, Kristóf (Lukucz) – Kovács Gy.,Vass (Komlósi), Sztojka Á.
Antrenor: Bíró Róbert
Komló: Lackó – Paulik, Halasi, Rein, Drengubák – Ferencz, Habi, Tukerics (Németh), Farkas – Mészáros (Valkovics), Szentes (Böcsföldi)
Antrenor: Telic Igor

În prima repriză, gazdele au posedat mai mult balonul, ei având mai multe ocazii în faţa porţii, dar atacanţii noştri nu au avut noroc să marcheze. Gazdele au început a doua repriză cu mai mare elan. În minutul 47, Kovács a ratat o ocazie mare de la 8 metri. În minutul 50, Sztojka a pasat spre Kovács în extrema dreaptă după ce a făcut un dribling în faţa fundaşului apoi l-a culcat pe portar şi de la 5 metri a pasat în poartă. (1-0)

În minutul 54, la 2 metri de poarta lui Lackó, Kristóf a fost lovit de Paulik după ce arbitrul i-a dat şi al doilea cartonaş galben. Echipa gazdă a scăzut cu un jucător. Lovitura liberă nu a adus încă un gol pentru ai noştri. Şi următoarele minute s-au petrecut cu ocaziile gazdelor, Sztojka Ádám, Zoltan Ruja şi Kristóf Gergő au ratat mai multe ocazii. În ultimele minute, echipa din Komló nu a avut mult noroc, în minutul 81 Mészáros a tras un şut puternic de la 17 metri, Pătca a atins balonul după ce balonul s-a lovit de bară şi a ieşit de pe terenul de joc. Ni s-a oprit inima în loc văzând această fază…


De la prima clipă s-a observat lipsa lui Attila Bondár care e căpitanul, preşedintele, dar mai mult, sufletul, motorul echipei. Dacă ar fi jucat şi Attila, echipa noastră cu siguranţă ar fi putut câştiga cu mai multe goluri. Important e că la un meci foarte greu au adunat trei puncte.


Bíró Róbert: – Meciul de azi a fost mult mai greu ca cel de săptămâna trecută cu Ferencváros II. Mă bucur tare mult de cele trei puncte adunate. Azi a fost cam greoi jocul, dar elanul echipei şi suporterii ne-au ajutat mult să ducem la victorie derbiul de azi. Va fi tare greu să-i găsim un înlocuitor lui Attila Bondár, care va lipsi timp de şase luni, dar suntem nevoiţi să-l înlocuim cu unul din jucători. Avem o echipă tare bună şi suporteri fantastici, care ne însoţesc şi la meciurile din deplasare. Nici o echipă din divizia noastră nu are aşa suporteri fantastici ca Micherechiul. La sfârşitul meciului cu FTC a fost o atmosferă de neuitat pe care numai rareori are omul parte să o simtă, a fost o euforie, dar pe lângă bucurie a venit şi necazul, Attila Bondár s-a rănit tare grav, a suferit o rupere serioasă de ligament şi o perioadă nu va mai juca. Până acum, majoritatea echipelor ne-au dispreţuit, de acum cred că o să ne ia în serios. La începutul sezonului, scopul a fost ca să ne calificăm şi pe anul viitor în linia a treia a Campionatului Maghiar. Actual avem 20 de puncte după 12 meciuri. Dacă putem continua seria asta bună nu o să avem probleme cu calificarea pe viitor. Cu 50 de puncte ne putem califica.
Telic Igor: –  În prima repriză a fost echilibrat meciul, ambele echipe au avut faze bune. Am sperat că o să scăpăm fără gol meciul acesta, dar din păcate nu am reuşit. Bara din ultimele minute oglindeşte norocul echipei din sezonul recent.
Attila Bondár (căpitanul echipei): – Nu am avut noroc, în ultima clipă la meciul cu FTC m-am rănit. Până atunci şi eu am avut noroc să am parte din bucuriile echipei, după aceea a urmat „tragedia”. Şase luni nu pot să joc fotbal. Nu am ce face… Ştiu că şi fără mine o să joace bine băieţii.
Sztojka Ádám (jucător): – Meciul de azi a fost cu totul altfel decât cel de la Budapesta. Până trăiesc nu o să uit meciul din săptămâna trecută.
Attila Bondár (sponsor): – Pentru asemenea reuşite o să ajut echipa noastră. Avem o echipă bună şi suporteri la fel.
Cristian Martin (suporter): – Avem o echipă fantastică! Noi ne facem treaba noastră de suporteri, ajutăm echipa la fiecare derbiu, ne place mult jocul echipei noastre. Din bunăvoinţa lui Tiberiu Mihuţ avem prieteni, suporteri şi la Újhartyán. Ne-am bucurat că şi la meciul de azi au fost alături de noi.
După meci, fiecare jucător şi suporter (şi inclusiv oaspeţii de la Komló) au primit câte o porţie de tocană cu varză şi carne. Totul a fost perfect. Atât echipa cât şi suporterii ar merita diploma de Fair Play. Hai Micherechi!!!

MIC

Comentarii