Sprijin DPRRP pentru Biserica Baptistă din Micherechi

Biserica Baptistă Română din Micherechi, membră a Cultului Creștin Baptist din Ungaria, cu sprijinul financiar al Departamentului Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni din cadrul Ministerului Afacerilor Externe al României a demarat un proiect cu titlul: „Dotarea  fanfarei Bisericii Baptiste Române din Micherechi cu instrumente de suflat”. Valoarea proiectului este de 16.500 RON.
Prin acest proiect se are în vedere pe de o parte păstrarea identității și întărirea unității dintre tineri și comunitatea locală de credincioși, iar pe de altă parte închinarea înaintea Celui Prea-Înalt a tuturor celor care au investit în a-și desăvârși talentul muzical pe care l-au primit ca un dar de la Dumnezeu.

Acest proiect este important deoarece prin el se afirmă că România, prin Ministerul Afacerilor Externe și apoi prin Departamentul de Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni, are o atitudine nediscriminatorie față de minoritățile religioase ale românilor din diaspora. Termenul de realizare al proiectului este până pe 30 noiembrie 2016.

Comentarii