Ştiri pe scurt...

Micherechi
Vineri, 22 februarie, Autoguvernarea Românească din Micherechi organizează un concert de muzică creştină, unde sunt invitaţi membrii orchestrei neoprotestante „Continental” din România. Concertul va avea loc la Căminul Cultural „Gheorghe Dulău”, cu începere de la ora 18.00. Intrarea este liberă.

Micherechi
În aceeaşi seară, pe 22 februarie, cu începere de la ora 21.00, cântăreţul orădean Lucian Şereş şi orchestra lui vor cânta la petrecerea românească organizată la restaurantul „Sophie Pub” din Micherechi. Biletele de intrare se pot procura de la restaurant sau prin telefon la numărul 06-30/5488811.

Leucuşhaz
În ultima vineri a acestei luni, 22 februarie, în sala de sport a şcolii generale din Leucuşhaz va fi organizată cea de-a XII-a ediţie a Cupei Carnaval, una dintre competiţiile sportive, la care sunt invitaţi să participe elevi din şcolile generale unde se predă limba română. Întrecerea din anul acesta este organizată de către Autoguvernarea Românească din Leucuşhaz în colaborare cu Autoguvernarea pe Ţară a Românilor din Ungaria.

Jula
Îmbrăcaţi în piraţi, prinţese şi figuri îndrăgite din desenele animate, copilaşii de la grădiniţa românească din Jula vor încerca să alunge iarna la carnavalul organizat pe 27 februarie. De la ora 10.00, la grădiniţa din Jula va avea loc un vesel carnaval. Cu o zi mai târziu, pe 28 februarie, măşti şi distracţie va avea loc şi la carnavalul de la Şcoala generală şi Liceul „N. Bălcescu” din Jula.

Bichişciaba
Cea de-a 16-a ediţie a Supermaratonului internaţional Bichişciaba–Arad–Bichişciaba va avea loc în zilele de 25–26 mai. La competiţia din anul acesta vor participa concurenţi şi din ţările învecinate, astfel şi din România. Sportivii vor avea posibilitatea să se întreacă alergând, la ciclism şi pe patine cu rotile.

Comentarii