Musette are magazin şi în Budapesta

După magazinele din Bucureşti, Sofia, Viena, Paris şi New York, în ultimele zile ale anului 2015 şi-a deschis un magazin şi în Budapesta marca românească Musette. Acesta este cel de-al 29-lea magazin al firmei Musette, înfiinţată în anul 1992.
Businessul cu pantofi şi genţi Musette a fost fondat de Cristina Bâtlan, când aceasta avea doar 18 ani. Între timp, businessul său a ajuns la o cifră de afaceri de aproximativ zece milioane de euro, iar produsele Musette se vând în marile capitale ale lumii, din Paris până în New York.

Cristina Bâtlan este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din România. Ea conduce, împreună cu soțul ei, Roberto, o afacere de familie estimată de revista Capital la 10 milioane de euro.





Roberto și Cristina au fost studenți la drept. Ei au abandonat împreună facultatea și s-au apucat de o afacere cu țesături având în buzunar doar câteva sute de euro. Acum cei doi au o fabrică de pantofi care vinde peste 100.000 de perechi anual, în toată lumea.
„Poate că acum este mai greu, însă acest lucru dovedește că poți să reușești și fără prea mult capital”, a mărturisit Cristina, pentru emisiunea „PoveŞtiri Adevărate”, de la Acasă TV.
Compania deţine în prezent 29 de magazine dintre care 19 pe piaţa locală, iar restul în afara României.
„Vrem ca în 2020 să fim o marcă internaţională, cu circa 200 de magazine, cele mai multe în străinătate. Mai deschidem şi în România, în oraşe medii precum Sibiu, Brăila, eventual Arad, însă potenţialul pieţei locale este limitat“, spune Alin Bâtlan, unul dintre acţionarii companiei, alături de Cristina Bâtlan.

Producătorul deţine în România două fabrici. Preţul unei perechi de pantofi de la Musette costă în medie 110 euro.

Comentarii