ISUS SALVATORUL: Tabăra Creştină Brădăţel

Situată la intrarea în Parcul Naţional Retezat, Tabăra Creştină Brădăţel este locul ideal pentru studiu, relaxare şi aventură. Cu o capacitate de 200 de locuri, spaţiul oferă numeroase facilităţi. Peisaj pitoresc, liniştea din inima munţilor, mâncarea ca la mama acasă, pentru un sejur de neuitat.
Dacă vă place mişcarea, tabăra vă pune la dispoziţie, terenuri de volei, baschet, zid de căţărare, curs cu obstacole la înălţime, tiroliană, jocuri de interior.
De asemenea pot fi vizitate trasee turistice la marile lacuri din munţii Retezat.
Taberele organizate în anul 2011 sunt:
Tabără pentru „Familiile tinere” – 11–16 iulie 2011
– Problemele primilor ani de căsnicie abordate de o echipă de pastori, psihologi şi medici creştini cu experienţă în domeniu.
Tabăra de muzică şi creaţie – 25–30 iulie
– Destinată tinerilor implicaţi în lucrarea muzicală, a celor care doresc să înveţe să cânte corect vocal sau instrumental. Va avea loc şi un curs de mixaj audio.
Tabăra tinerilor din Comunitatea Baptistă de Timiş – 1–6 august 2011.
Olimpiada biblică pentru liceeni – faza naţională – 1–6 august 2011.
Tabăra de volei şi evanghelizare – 8–13 august 2011
O tabără de competiţii organizate atât pentru avansaţi, precum şi iniţiere în acest sport. O ocazie perfectă pentru a-ţi invita prietenii necreştini într-un cadru potrivit pentru a auzi Cuvântul lui Dumnezeu.
Tabăra de pregătire pentru căsătorie: „Înainte de a spune: Da!” – 8–13 august
– Ce ar trebui să ştie un tânăr înainte de a se căsători. Profită de experienţa unei echipe performante de pastori, psiho-terapeuţi familiali creştini care vor fi prezenţi la acest eveniment.
Tabăra pentru „seniori” – 12–17 septembrie 2011
– Studiu biblic, rugăciune, discuţii pe grupuri mici, ieşiri în natură în zone uşor accesibile, activităţi de exterior.
Vă aşteptăm la oricare din aceste evenimente sau puteţi să vă organizaţi propriul eveniment la Brădăţel.
Informaţii şi contact: Ionică Olariu, director al Taberei Creştine Brădăţel, tel: 0040/742–461146 sau 0040/722–650147, ionicaolariu@hotmail.com, office@bradatel.ro, www.bradatel.ro.
(Sursa: revistacrestinulazi.ro)

Comentarii