ISUS SALVATORUL: Vizita în România a vicepreşedintelui National Religious Broadcasters

În data de 25 mai, înaltul oaspete american dr. Ron Harris, vicepreşedinte senior al organizaţiei National Religious Broadcasters, şeful departamentului de parteneriate strategice al NRB şi totodată profesor de jurnalism la Dallas Baptist University, a fost întâmpinat la Senat de o delegaţie formată din senatori PDL. Dumnealui a fost însoţit de către Lucian Despa, director general al postului de radio Vocea Evangheliei. Gazdele parlamentare române au fost senatorii Gheorghe David, secretar al Senatului, Dumitru Oprea, vicelider al Grupului PDL şi membru al Comisiei pentru afaceri europene a Parlamentului României, Gheorghe Bârlea, preşedinte al Comisiei pentru cultură, artă şi mijloace de informare în masă şi domnul Viorel Badea, preşedinte al Comisiei pentru românii de pretutindeni.
Vizita oaspetelui american în România se înscrie într-un turneu al acestuia în mai multe ţări din zona balcanică pentru a cunoaşte mai bine şi a sprijini gradul de dezvoltare al instituţiilor de media religioase. Întrevederea dintre cele două părţi a avut ca principale puncte de interes gradul libertăţilor multiconfesionale şi modul lor de promovare în spaţiul media românesc precum şi intensificarea relaţiilor dintre senatorii români şi membrii National Religious Broadcasters în vederea sprijinului în Congres pentru ridicarea vizelor americane pentru România.
Întâlnirea s-a încheiat prin invitaţiile reciproce atât în a vizita Maramureşul şi Republica Moldova, zone reprezentate de senatorii români, cât şi participarea delegaţiei române în America la unul dintre congresele National Religious Broadcasters pentru a întări relaţiile de prietenie cu partea americană.
(Sursa: www.basarabeni.ro)

Comentarii