ISUS SALVATORUL: Medicii creştini s-au adunat pentru a discuta despre vindecarea divină

Specialiştii din întreaga lume s-au adunat pentru a proba puterea credinţei în tratamentele de sănătate.
Medicii creştini, profesioniştii din domeniul sănătăţii din întreaga lume s-au adunat la Conferinţa Internaţională de Spiritualitate şi Medicină ce a avut loc la Brisbane, Australia, în 11 şi 12 iunie, pentru a discuta despre puterea credinţei în tratamente de sănătate. Au analizat cazurile reale, unde au putut vedea minunile care au avut loc la diferiţi pacienţi. Au fost prezentate de către diverşi specialişti foarte respectaţi, căutarea unor dovezi de vindecare divină.

„Vrem să încurajăm cadrele medicale şi creştinii să reflecteze asupra iubirii lui Isus Hristos, şi să fie martori ai Lui în viaţa lor profesională”, a spus un purtător de cuvânt al organizaţiei, care, de asemenea, a menţionat faptul că două treimi din şcolile medicale din Statele Unite, inclusiv Harvard şi Johns Hopkins, oferă cursuri de spiritualitate şi credinţă.
Potrivit unei anchete realizată de către Newsweek, 84% dintre americani au declarat că cred şi se roagă ca alţii să aibă rezultate pozitive în recuperare. Martor al minunilor, un purtător de cuvânt al organizaţiei a reamintit că, în timpul cât a fost Isus aici pe pământ, una dintre principalele strategii folosite pentru a proclama Domnia Sa a fost vindecarea celor bolnavi. „Este rolul nostru ca martori ai Lui de a arăta lucrările de vindecare prin puterea lui Dumnezeu, cu dovezi, dând slavă Lui, Tatălui nostru, care este Atotputernic” a spus el.

Comentarii