Vizita copiilor de grădiniţă la şcoala din Micherechi

Copiii cu vârsta preşcolară de la grădiniţa din Micherechi au vizitat joi, 29 martie, instituţia de învăţământ în care au făcut cunoştinţă cu viitoarea lor învăţătoare. Anotimpul primăverii a fost subiectul principal al orei model de limba română, la care au putut intra nu numai educatoarele, dar şi părinţii.
Clasa a 4-a, coordonată de învăţătoarea Maria Martin Puskár a primit în mijlocul lor opt copilaşi de la grădiniţă şi pe educatoarele lor. Copilaşii cu feţele speriate s-au aşezat în bănci fiecare lângă un alt elev din clasa a patra şi fiindcă totul a fost interesant pentru ei au stat aproape neclintiţi pe tot parcursul orei. La lecţia model au asistat şi câţiva membri ai Consiliului Local, în frunte cu primăriţa Margareta Tat şi directoarea şcolii, Ana Rocsin Sárközi.
Elevii au citit despre povestea florilor, au cântat împreună, le-au arătat celor mai mici cum trebuie să folosească tabla interactivă, s-au descurcat foarte bine, dând răspunsuri corecte. Ba mai mult, spre sfârşitul orei, copilaşii de la grădiniţă au confecţionat împreună cu cei mari un iepuraş de Paşte, pe care l-au primit cadou.
A.C.

Comentarii