Ziua copiilor şi a părinţilor lor la grădiniţa din Jula

Odată cu sosirea primăverii, curţile grădiniţelor prind viaţă, se umple de copii zburdalnici, care parcă nu se mai satură niciodată de joaca în aer liber, pe tobogane sau în cetăţile de lemn, construite în special pentru cei mici.
Ziua de 1 iunie a fost pentru copiii de la grădiniţa românească din Jula nu atât sărbătoarea Zilei copilului, cât sărbătoarea familiei, deoarece în această zi, conducerea grădiniţei a chemat părinţii şi bunicii copiilor care frecventează această grădiniţă să petreacă împreună o după-amiază frumoasă. Apropiindu-ne de grădiniţă, de la depărtare s-a auzit deja veselia copiilor. 
Ziua familiilor s-a desfăşurat sub semnul muzicii, sportului, dansurilor şi bunei dispoziţii. Mic şi mare, educatoare şi mamă sau bunică, au dansat şi au cântat „periniţa, perina…”, iar băieţii şi fetiţele erau extrem de fericiţi să-şi cheme părinţii la horă.
După emoţiile jocurilor de iscusinţă, toţi participanţii la Ziua familiilor de la grădiniţa din Jula au fost invitaţi la mici, cârnăciori şi un pahar de suc. În lumea grăbită de azi, e frumos să vezi cum mămicile şi tăticii îşi rup din timpul lor preţios pentru a petrece în grădiniţă câteva ore fără griji, alături de copiii lor.
E.Ş.

Comentarii