Tinerii din Micherechi au un nou loc de distracţie

http://sophiepub.hu/
„Sophie Pub” este numele noului local care şi-a deschis porţile pe 31 decembrie 2012, la Micherechi. Patronul primului „pub”, dar nu singurului bar, din Micherechi, Attila Bondár jr. şi-a propus să le ofere oaspeţilor o escapadă romantică şi delicioasă deopotrivă, şi anume un loc de distracţie modern în centrul satului.

Cei care trec pragul află că barul, sau cum l-au „botezat” pe englezeşte pub-ul, se află pe locul unui restaurant care a existat de mult timp pe strada principală din Micherechi. În urma renovărilor din toamna anului trecut, clădirea a primit un aspect modern. Cu ocazia deschiderii oficiale, invitaţii au putut experimenta de o găzduire bună, amabilitate excepţională, atmosfera a fost pusă în valoare prin programul special oferit invitaţilor. Printre cei 140 de invitaţi de la evenimentul de deschidere din ziua de Revelion, au participat tineri din Micherechi şi din împrejurimi, care s-au distrat până în zori. „Sophie Pub” pune la dispoziţia clienţilor săi servicii la cele mai înalte standarde şi o echipă de profesionişti pentru implementarea şi coordonarea mai multor tipuri de evenimente, private şi de grup. Sala dispune de 140 de locuri. Pentru a-şi putea dezvolta afacerea, tânărul micherechian lucrează cu o echipă la fel de tânără. Din această echipă face parte şi Robert Ruja, care ne-a mărturisit că localul doreşte să fie, în acelaşi timp, un loc plin de viaţă, de elan tineresc.
– Scopul patronului a fost ca tineretul din localitatea Micherechi să aibă posibilitatea să se distreze aici, în satul lor, să nu meargă la petreceri în oraşe învecinate. Organizarea evenimentului de deschidere a fost o surpriză plăcută pentru noi, pentru că cele 100 de locuri, care ne-au stat la dispoziţie, au fost rezervate în timp de trei zile. În urma unor schimbări am reuşit să primim 140 de persoane. Avem foarte multe planuri pe viitor. De exemplu, în această lună vom organiza un bal mascat şi o seară de manele cu Lucian Şereş din Oradea. Sala mare special amenajată este locul potrivit pentru organizarea întâlnirilor prieteneşti, logodne, nunţi, baluri, ş.a.m.d. Patronul pub-ului a botezat locul „Sophie Pub”, insistând ca acest pub să fie denumit după numele soţiei sale, Zsófia, ne-a mărturisit Robert Ruja. Pentru mai multe informaţii accesaţi pagina www.sophiepub.hu, un site foarte modern şi bine pus la punct, unde puteţi găsi informaţii detaliate cu privire la anumite servicii şi la programele din viitor.
A.C.

Comentarii