Grupul „Cireşarii” în turneu aniversar la Micherechi

Sâmbătă, 23 martie, grupul „Cireşarii” s-a aflat în Micherechi. Turneul aniversar a început la Micherechi, la Casa de căsătorii, unde Vladimir Pustan a avut o întâlnire cu tinerii credincioşi vorbindu-le despre rolul instructiv-educativ al lecturii. Mesajul biblic a intrat în casa tuturor românilor fiindcă evenimentul din aceeaşi seară de la Casa de Cultură a fost transmis în direct pe Radio Cireşarii şi pe Cireşarii Tv.

În urma campaniei lansate în România de către Fundaţia Cireşarii, s-a adunat mai multe volume de cărţi de literatură şi de religie în limba română, care au fost colectate pentru biblioteca din Micherechi. „Ei au venit la fiecare suflet care are dorinţă de dragostea lui Dumnezeu. Sunt mândră de faptul că dintre comunităţile istorice româneşti, prima dată comunitatea noastră a primit din aceste minunate daruri”, a spus Margareta Tat, primăriţa Micherechiului. Totodată a mulţumit membrilor Adunării penticostale nr. 1, care au contribuit la organizarea acestei întâlniri.
Casa de Cultură a devenit din nou arhiplină, s-au adunat credincioşi de la mai multe confesiuni: ortodocşi, baptişti, ostaşi, catolici şi penticostali. Pastorul dr. Vladimir Pustan s-a oprit asupra unui subiect, a vorbit despre morala creştină, care menţine echilibrul uman, despre Crucea lui Cristos. Cuvântul Domnului a fost vestit din Evanghelia după Matei 16:24–26. Pastorul Pustan i-a îndemnat pe toţi cei prezenţi să trăiască după învăţăturile lui Cristos şi a vorbit despre marea dragoste a lui Dumnezeu faţă de noi. A mai vorbit despre crucea care ne dă putere şi biruinţă, care trebuie purtată veşnic.
La sfârşitul programului au fost invitate în faţa scenei acele persoane pentru care pastorul Pustan a spus o rugăciune întru întărirea sufletului şi slava lui Cristos.
A.C.

Comentarii