Elevi julani premiaţi la diferite concursuri

Mai mulţi elevi de la Şcoala Generală şi Liceul „Nicolae Bălcesu” din Jula au obţinut rezultate frumoase la diferite concursuri judeţene, regionale şi naţionale.
La Şcoala generală „Dürer Albert” din Jula se desfăşoară în fiecare an concursul regional de matematică, unde poate lua parte câte un elev de clasa a 5-a. Anul acesta, de la „Bălcescu” a participat elevul Martin Orban, care a obţinut locul VI, acesta fiind pregătit de profesoara Maria Rus.
*
La olimpiada de limba engleză, faza II pe judeţ, concurs care a avut loc recent la Bichişciaba au obţinut rezultate deosebite elevele: Ecaterina Martin (locul IX) şi Estera Hegedűs (locul XIV). Elevele au fost pregătite de profesoara Ana Iuhas.
*
Cristofer Cozma, elev al şcolii de muzică din Jula, a luat locul trei la concursul judeţean de muzică la instrumente de suflat din alamă, concurs care a avut loc la Tótkomlós.
*
Pe plan sportiv, mai mulţi elevi de la şcoala românească din Jula, membrii unui club sportiv din oraş, au luat parte la un concurs de înot internaţional în Austria, de unde au venit cu rezultate deosebite. Roland Nagy a luat locul II (la înot spate 50 metri) şi două locuri III (la 50 m fluture, respectiv 100 m spate). Joel Dézsi, locul II (la 50 m bras). În echipă, tinerii Roland Nagy, János Nemes şi David Lukácsi au obţinut locul II (la proba 4x50 m înot mixt).
A.B.

Comentarii