Elevi din Micherechi la spectacolul „Frumoasa şi Bestia”

Profesorul detaşat la Micherechi, Mihaela Baicu, a avut iniţiativa de a încheia un parteneriat între Şcoala Generală Bilingvă din Micherechi şi Teatrul „Regina Maria” din Oradea. 
Obiectul contractului îl reprezintă colaborarea dintre parteneri: închirierea unor costume necesare scenetelor pregătite în cadrul şcolii, informarea elevilor cu privire la spectacolele care se desfăşoară lunar la teatru, promovarea artei teatrale în rândul elevilor şi atragerea acestora spre sălile de spectacol.

În baza parteneriatului încheiat, elevii şi profesorii şcolii generale din Micherechi beneficiază de intrare gratuită la spectacolele de teatru organizate de Teatrul „Regina Maria”. Astfel că, pe 16 februarie, un grup format din 36 de elevi ai claselor 1–8 şi 9 profesori au participat la piesa de teatru pentru copii „Frumoasa şi Bestia”. Atmosfera călduroasă şi primitoare a sălii Arcadia (Sala de teatru pentru copii), precum şi profesionalismul actorilor au introdus publicul într-o lume magică, de basm.





După spectacol, grupul de la Micherechi a vizitat Mănăstirea Sfintei Cruci de la Oradea, după care a urmat o plimbare prin oraş. Vremea bună a încurajat această vizită şi toţi participanţii s-au simţit minunat. 
A.C.

Comentarii