Ştiri pe scurt...

Micherechi
Consiliul Local din Micherechi a hotărât în cadrul şedinţei din 22 noiembrie 2013 să înainteze un proiect la Fondul de Agricultură şi Dezvoltarea Regiunilor Europeană pentru modernizarea Casei de Cultură „Gheorghe Dulău” din sat. Proiectul prin care s-a cerut suma de 26 milioane de forinţi a fost anunţat câştigător. Ca urmare proiectului câştigător, casa de cultură va fi renovată complet.

Jula
Pregătirea pentru bacalaureatul din 2014 a intrat în linie dreaptă. Luni, 12 mai, liceenii din clasa a XII-a de la Liceul „Nicolae Bălcescu” din Jula vor da examenul de bacalaureat la limba română. Preşedinte de comisie la bacalaureat la clasa a XII-a A va fi prof. Varró Zsuzsanna, iar la clasa a XII-a B dr. Máté Ilona. 

Budapesta 
În seara de 31 mai, cu începere de la ora 19.30, Institutul Cultural Român Budapesta în parteneriat cu Budapest Music Center organizează recitalul de muzică clasică „Bijuterii muzicale” cu Răzvan Suma, Toma Popovici şi Horia Dumitrache. Evenimentul va avea loc în sala de concerte a Budapest Music Center (1093 Bp. str. Mátyás nr. 8.). Cei trei muzicieni români continuă seria evenimentelor intitulate „Bijuterii muzicale”, iniţiate de Institutul Cultural Român Budapesta în vara anului 2013. Programul serii va include piese de Johannes Brahms, Ludwig van Beethoven şi Robert Schumann.

Comentarii