Să-I mulţumim lui Dumnezeu pentru tot ceea ce avem - Ziua mulţumirii la Biserica Baptistă din Micherechi

În duminica zilei de 19 octombrie, la Biserica Baptistă din Micherechi a fost sărbătorită „Ziua mulţumirii”. Biserica a adus ca simbol de mulţumire legume şi fructe ce au fost aranjate frumos în faţa amvonului. Invitatul bisericii a fost Conel Hudulin pastorul Bisericii Baptiste din Târgu Jiu – România. Au mai slujit Domnului pastorul bisericii Petrică Creţu, tinerii bisericii, corul bărbătesc şi fanfara. În această zi a vizitat comunitatea baptistă din Micherechi Florin Vasiloni, consulul general al României la Jula. 
Am primit multe învăţături în această zi. În primul rând, trebuie să fim mulţumitori lui Dumnezeu pentru că şi-a dat singurul său Fiu ca noi să fim liberi de păcate şi ca prin El, prin Isus Cristos, să putem merge înaintea Domnului cu rugăciunile noastre. Trebuie să-I mulţumim pentru tot ceea ce avem, chiar dacă avem puţin sau mult.
Tot ceea ce se întâmplă cu noi este pentru că El aceasta a plănuit pentru noi, şi chiar şi pentru acest lucru trebuie să fim mulţumitori. Este foarte important ca atunci când cerem de la Dumnezeu, să nu uităm să îi mulţumim şi nu doar pentru tot ceea ce este bine sau frumos în viaţa noastră, ci şi pentru ceea ce uneori a fost greu în viaţă. Doar El ne dă putere, doar El ne dă mângâiere pe această cale, pe care mergem. Şi pentru aceasta trebuie să fim recunoscători. Mulţumirea noastră poate fi făcută în mai multe feluri spre Dumnezeu, dar important este ca ea să fie spusă din inimă sinceră. Fiecare om din această lume să-i spună lui Dumnezeu în fiecare zi un „mulţumesc” pentru tot ceea ce face în viaţa noastră şi pentru tot ceea ce ne-a dăruit. 
După încheierea serviciului divin, invitaţii şi toţi cei care au fost prezenţi la această sărbătoare au fost serviţi cu ceai cald şi cozonac, alături de multe vorbe bune.
A.C.










Comentarii