Ştiri pe scurt...

Budapesta

Vineri, 13 martie, de la ora 18.30, Institutul Cultural Român Budapesta organizează în saloanele sale un recital de muzică de cameră susţinut de Cvartetul „Tiberius”. Cvartetul de Coarde „Tiberius” s-a format în anul 1994. În prezent este alcătuit din tinerii muzicieni Molnár Tibor (vioara I), Lokodi Károly (vioara II), Molnár József (violă) şi Zágoni Előd (violoncel).

Budapesta

Pe 17 martie, trupa „Iosif Vulcan” a Teatrului de Stat „Regina Maria” din Oradea va prezenta piesa „Scripcarul pe acoperiş”, pe scena Teatrului Thalia din Budapesta. Spectacolul va fi supratitrat în limba maghiară. Rezervarea biletelor se poate face la adresa de e-mail: contact@teatrulreginamaria.ro, sau la casa de bilete a Teatrului Thalia din Budapesta (1065 Budapesta, str. Nagymező nr. 22–24). Spectacolul va începe la ora 19.00.

Jula

Şcoala generală „N. Bălcescu” din Jula organizează, pe 20 martie, cu începere de la ora 8.00, ziua porţilor deschise pentru viitorii elevi de clasa I. Viitorii şcolari împreună cu părinţii lor vor avea posibilitatea să intre la ore şi să cunoască programa de învăţământ. Iar pentru a-şi face o părere despre viaţa şcolară şi restul activităţilor extraşcolare, pe 9 aprilie, de la ora 15.00, porţile şcolii vor fi deschise din nou pentru cei mici la toate cercurile care au loc după amiază.

Micherechi

Preşcolarii şi părinţii lor sunt invitaţi să participe la ziua porţilor deschise, eveniment organizat de către direcţiunea şcolii generale din Micherechi. Evenimentul va avea loc pe 20 martie, cu începere de la ora 10.00, în cadrul căreia cei mici vor putea face cunoştinţă cu viaţa şcolară şi viitoarea lor învăţătoare.

Jula
Şcoala generală şi Liceul „N. Bălcescu” din Jula în colaborare cu Fundaţia „Pro discipulis – Pentru elevii noştri” organizează, pe 21 martie, Balul „Bălcescu”.

Balul este inclus în rândul acelor programe, care sunt dedicate în acest an aniversării a 65 de ani de la înfiinţarea liceului românesc din Ungaria. Petrecerea va avea loc în Sala festivă a Centrului Cultural Român din Jula cu începere de la ora 19.00.

Comentarii