SPORT: Bravo, băieţi din Micherechi! S-o ţineţi tot aşa!

Micherechi-Füzesgyarmat 4-2 (3-1)
350 suporteri
Micherechi: Gh.Pătca, D. Vincze, V. Ruja, E. Poiendan, A. Sztojka, A. Bondar, Gh. Kovacs, Sz. Ruja, D. Knyihar, V. Weber, Z. Szarka
Rezerve: Z. Dohanyos, M. Komlosi, T. Kiss, M. Lukucz, G. Bocsik, D. Repisky
Antrenor: Bíró Róbert
Maseur: Bálint Imre
Cartonașe galbene: V. Ruja, D. Knzihar, V. Weber, Z. Szarka, Petru Bányai, Takács Gy.

Clasamentul înainte de derbi
2. Micherechi 6-4-2-0-13 -6-7-14
5. Füzesgyarmat       7-3-3-1-19-11-8-12 (actual pe locul 6)
 
Ambele echipe au jucat totdeauna derbiuri importante şi pline cu emoții. De data asta, emoţia s-a datorat faptului că trei jucători-oaspeți în sezonul trecut au întărit echipa gazdă: Petru Bányai, Bajnok Imre și Tóth Lajos. Iar Attila Bondár, Vasile Ruja și László Weber s-au reîntors din nou la Micherechi, după o scurtă pauză.


De la bun început, gazdele le-au dat de știre oaspeților că pentru ei numai victoria e bună la sfârșitul derbiului, astfel că din primul minut au atacat poarta lui Földesi. Ai noștri au jucat cu elan, au avut imaginaţie, până când oaspeții au jucat parcă atunci s-ar fi trezit.
În minutul 10, micherechenii au eliberat poarta după două pasuri pe extrema stângă, balonul a ajuns în fața porții. Weber din afara careului de 16 metri a umflat balonul în poarta lui Földesi. (1-0)
În minutul 24, tot din extrema stângă au atacat gazdele. V. Weber a pasat mingea lui A. Bondar, care de la 17 metri a băgat balonul în poartă. (2-0)
În minutul 45, după o mică învolburare în fața porții adversarilor, Z. Szarka a lovit balonul spre poartă, care s-a lovit de bară pe urmă de fundașul adversarilor și pe urmă în bară. (3-0)
Înainte de încheierea primei reprize, Tóth L. a înscris pentru oaspeți. (3-1)
În minutul 59, Sz. Ruja a fost faultat de portarul oaspeților la marginea careului de 16 metri. Arbitrul a lăsat să se scurgă jocul fiindcă a rămas balonul la jucătorii gazde, până la urmă mingea a ajuns la A. Sztojka, care de la 14 metri a înscris al patrulea gol pentru gazde, iar portarul a primit cartonașul galben. (4-1)


Ambele echipe au continuat jocul ofensiv, ambele porți au fost în pericol mai de multe ori.
În minutul 83, Tóth L. a înscris al doilea gol pentru oaspeți. (4-2)
Bíró Róbert: – În prima repriză, cu un joc foarte productiv am reușit să decidem meciul, în repriza a doua mai mult ne-am străduit să ținem diferența golurilor. Sunt tare mulțumit de toată echipa.
Attila Bondár: – La un meci foarte greu, contra unei echipe tare bună, am reușit să câștigăm. Mă bucur foarte mult de asta. Le mulțumim suporterilor pentru ajutor.
Cu rezultatul acesta, echipa din Micherechi s-a stabilit pe locul 2, pe tabelul de golaveraj.

MIC

Comentarii