200 de ani de învăţământ la Micherechi (1815-2015)

Învățământul și școala generală din Micherechi aniversează 200 de ani de la înființare. Primăria localităţii, împreună cu Centrul KLIK de la Şercad, de care apaţine şcoala, vrea să evoce în mod demn acest eveniment, la care invită toți foştii elevi care au terminat în școala din sat, precum şi toți actualii şi foştii profesori de la această instituție. 
Serbarea bicentenarului va fi în ziua de sâmbătă, 5 decembrie, cu începere de la ora 10.00. În program vor figura: vernisaj de expoziţie foto-documentară despre istoria şcolii, dezvelirea unei plăci memoriale cu numele tuturor profesorilor care au activat în şcoala din Micherechi, prelegeri, program cultural cu evoluţia elevilor şcolii. 

Comentarii

  1. Castiga bani acasa! Pentru detalii trimite textul ,,info” la adresa de email: albastreala_75@yahoo.com



    RăspundețiȘtergere
  2. Bani imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Va asteptam urgent in echipa noastra, pentru a colabora cu noi si pentru a castiga 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) imediat, din prima luna, cu o activitate deosebit de simpla si de viitor. Garantam seriozitate absoluta si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: locmunca.office@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu