Crăciunul este dragoste și bucurie

A sosit Crăciunul. A mai trecut un an și ne aflăm din nou în pragul celor mai frumoase sărbători ale creștinismului, nașterea Domnului nostru Isus Hristos. Această sărbătoare reprezintă cum Fiul lui Dumnezeu vine în lume, pentru a fi călăuză pe drumul mântuirii tuturor celor care cred și nădăjduiesc în El.
Este perioada în care simțim cu toții că ar trebui să fim mai buni, mai îngăduitori și să fim plini de nădejde. În urmă cu 2000 de ani am primit cel mai frumos cadou pe care puteam să-l primim vreodată. A dat tot ce a avut mai scump, a dat pe singurul Fiu al Său, pe Isus Hristos pentru noi.
„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viață veșnică.” Ioan 3:16
Crăciunul este dragoste și bucurie. Trebuie să pornească din inimă, nu din atmosferă!
Acum cât auziți chemarea Domnului, deschideți-vă inimile și primiți-L pe Isus în inimile voastre. Primește această bucurie, darul pe care l-a lăsat Dumnezeu. Fie ca vorba bună, iubirea, înțelepciunea și încrederea să vă călăuzească pașii în noul an.
Biserica Penticostală „Betel” vă dorește tuturor sărbători fericite și „La mulți ani!”
Sărbători Fericite!

Ilie Puha

Comentarii