Se pot depune proiecte la DPRRP

Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni (DPRRP) organizează în perioada 1 februarie – 29 februarie 2016 sesiunea de depunere a cererilor de finanțare pentru proiectele destinate sprijinirii activității românilor de pretutindeni. Anunțul privind deschiderea sesiunii de finanțare pentru anul 2016 a fost afișat pe site-ul DPRRP.
Cererile de finanțare trebuie să respecte coordonatele stabilite de Ghidul de finanțare – 2016, publicat pe pagina de internet www.dprp.gov.ro, precum și termenul limită de depunere. Documentaţia de solicitare a finanţării va fi depusă personal la sediul DPRRP, transmisă prin poştă recomandată ori curier sau poate fi înregistrată pe platforma on-line special dedicată.
Transmiterea prin poştă se va face la următoarea adresă: Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni, Bulevardul Primăverii, nr. 22, sector 1, cod poştal 011972, Bucureşti, România.

Accesarea platformei on-line se face prin link-ul: http://uefiscdi-direct.ro/MAE-DPRP/. Utilizarea platformei implică crearea unui cont de utilizator și parcurgerea unei serii de pași pentru înregistrarea candidatului și parcurgerea tuturor etapelor necesare depunerii cererii de finanțare.

Comentarii