Micherechiul a avut un start fenomenal în NB III

Micherechi SE – Paksi FC KFT 3-0 (1-0)
Micherechi 500 suporteri/NB. III
Micherechi: Gh. Pătca, Z. Ruja, M. Komlósi, D.Vincze,L.Wéber, A.Bondár, D. Knyihár, A Sztojka, G. Kristóf, Gy.Kovács, Z. Szarka
Rezerve: Sz. Ruja, A.P.Vass, Zs.Hajdu, Gyevi Nagy A. M. Lukucz, A. Bagyinszki, Nagy B.A.
Antrenor: Bíró Róbert
Medic: Bálint Imre
Paks: Rácz G., Szalai A., Zachán P., Nagy Á., Bagó P., Kiss T.,Fejős Á.,Bognár D.,Kesztyűs B., Vlasics D., Jelena R.
Antrenor: Osztemájer G.
Gol: Sztojka dm: 8, 57, 81.



În minutul 8, echipa gazdă a lansat un atac pe extrema dreaptă, balonul a ajuns la A. Bondár, care a pasat la Sztojka, iar acesta de la 12 metri a şutat în stânga porții adversarilor. (1-0)
În minutul 57, în fața porții oaspeților a fost o mare vălmăşală, gazdele de mai multe ori au ratat până la urmă Sztojka a pasat balonul dincolo de linie. (2-0)
În minutul 81, gazdele au primit un penalti meritat pe care Sztojka l-a marcat în poarta adversarilor. (3-0)
În timpul jocului, adversarii au posedat mai mult balonul, dar degeaba, în cele 90 minute numai 3 ocazii au avut dar nici acelea nu au fost importante. Ai noștri au folosit foarte bine contraatacurile, folosindu-se de faptul că avem o echipă tânără cu jucători foarte rapizi. Echipa micherechenilor a avut o ocazie mare în prima repriză, iar în a doua au avut două ocazii mari şi au avut un gol ofsait.
Bravo băieți! Ne-ați oferit o zi fantastică!
Bíró Róbert: – Cred că antrenamentele de pregătire au reușit bine. Am adus mai mulți jucători să întărim echipa. Băieții au jucat tare bine, am avut o echipă bine închegată pe terenul de joc. Sunt mulţumit cu fiecare jucător. Le mulțumim mult suporterilor noştri fantastici.
Attila Bondár (sponsor): – A fost un meci fantastic, jos pălăria în faţa băieţilor noştri.

MIC

Comentarii