Părtăşia tinerilor baptişti din Micherechi cu studenţii de la Universitatea „Emanuel” din Oradea

Duminică, 20 noiembrie 2016, Biserica Baptistă din Micherechi a avut bucuria părtășiei cu cinci studenți de la Universitatea „Emanuel” din Oradea. Dan Pușcaș, student în anul II la Facultatea de Teologie, specialitatea pastorală și misiune a proclamat cuvântul Sfintei Scripturi atât la serviciul de dimineață cât și la cel de seară. Ceilalți studenți au reprezentat Facultatea de Muzică, Facultatea de Litere și Facultatea de Asistență Socială. Ei au întregit închinarea Bisericii prin mărturii personale și cântare.
Un fapt deosebit de înălțător a fost dat de părtășia tinerilor bisericii cu musafirii lor. La serviciul de dimineață, cei cinci studenți s-au alăturat închinării cântând împreună cu tinerii bisericii din imnurile pe care aceștia le-au pregătit, pentru ca după amiază tinerii să se alăture oaspeților și cântând alături de ei.



În mesajul de dimineață prin textul din 1 Timotei 1:18-20, Biserica a fost învățată că lupta cea bună a credinței se duce păstrând în minte Cuvântul Lui Dumnezeu, păstrând credința care a fost dată sfinților odată pentru totdeauna, având un cuget curat și cu băgare de seamă că această luptă unii au pierdut-o. La serviciul divin de seară credincioșilor li s-a prezentat mesajul intitulat „Mărturia omului schimbat de Dumnezeu”, inspirat din Filipeni 3:12-16. În acest context s-a făcut referire la schimbările din viața apostolului Pavel. Convertirea lui la credința creștină i-a schimbat felul de gândire din trecut, relația cu Dumnezeu în prezent, iar pentru viitor i-a oferit ca țintă premiul alergării cerești în Hristos. Cei prezenți au fost invitați să-și reevalueze modul de gândire, calitatea relațiilor cu Isus Hristos și scopul pentru care-și trăiesc viața.


Pentru binecuvântările primite, Biserica a mulțumit lui Dumnezeu și s-a rugat pentru membrii ei, pentru musafirii care i-au însoțit și pentru toți oamenii.

A consemnat Petrică Crețu

Comentarii