SPORT: Meciul de baraj judeţean câştigat la Micherechi de echipa din Jula

Micherechi SE – Várfürdő-Gyulai Termál FC 0-2 (0-1)
Micherechi SE: Gheorghe Pătca, Komlósi, Vincze, Krajcs, Knyihár, Sztojka, Kristóf, Sz. Ruja, Vass, Hajdu, Bagyinszki
Rezerve: D. Repisky, Lukucz, Furár, Szűcs, Cs. Pojendán
Antrenor: Bíró Róbert
Jula: Krnács, Bogdán, Ferenczi, Szántó, Zámbori, Sipos, Burai, Nagy,Katona, Styecz, Balogh
Rezerve: Pilán, Polonio, Harman, Tokaji, Juhász, Hoffmann, Tövisháti
Antrenor: Szentléleki Béla
 

Înainte de meci, fiecare jucător şi membru din conducerea echipei din Micherechi a declarat că va fi un derbiu foarte greu dar şi-au promis că vor aduna 3 puncte.
Micherechiul a avut o zi de ghinion pentru că în fiecare linie a lipsit jucătorul de bază, Nagy Bálint, Zoltan Ruja, László Wéber, Attila Bondár. Pe lângă faptul că fără patru jucători buni nici o echipă renumită nu ar fi capabilă să obţină rezultate, a mai adus ghinion şi terenul de joc care avea gazonul ud după o zi întreagă ploaie. În primele minute, jocul a fost echilibrat, în faţa ambelor porţi au fost mici ocazii, dar nici o echipă nu a primejduit poarta. Jocul mai mult s-a disputat între cele două careuri, până în minutul 23 când în faţa careului Styecz a pasat lui Balogh M., care după un dribling a lovit balonul în poarta lui Pătca. (0-1)
A doua repriză gazdele au început-o cu mai mare elan, dar în faţa porţii au fost neputincioşi. În minutul 74, oaspeţii au obţinut balonul care a ajuns la Balogh, a fost pasat apoi lui Styecz după ce atacantul oaspete a marcat al doilea gol în favoarea julanilor. (0-2)
Echipa noastră a fost prăbuşită… Dar aşa e în fotbal.
*
Bíró Róbert: – Azi au jucat tare rău băieţii noştri. Îmi pare rău, dar echipa oaspete din oricare punct de vedere a fost mai bună. Încă nu am văzut să joace atât de rău echipa din Micherechi. Şi eu am greşit că la unii le-am dat posibilitate să joace mai mult.
Szentléleki Béla: – Echipa care a vrut mai mult victoria a câştigat. Azi băieţii echipei Várfürdő-Gyulai Termál FC au alcătuit o echipă tare şi au jucat mult mai bine decât gazdele. Tot timpul noi am condus jocul. Am meritat victoria.



Attila Bondár (sponsor): – Nici echipele cele mari nu pot suporta lipsa celor patru jucători de bază, ce să facem noi o echipă mică? Sunt tare supărat.
T.I. (suporter de bază): – Azi au jucat tare rău ai noştri.
K.M. (suporter de bază): – Pe asemenea teren prost e tare greu să joci bine fotbal, dar ambele echipe au jucat pe acelaşi teren, numai că ai noştri au jucat azi fără entuziasm şi fără strategie.
Sperăm că la următoarele meciuri băieţii vor juca mult mai curajos şi din nou vor câştiga derbiuri.
Hai Micherechi!

MIC

Comentarii