Biserica Penticostală din Micherechi în doliu: Ioan Rocsin a plecat Acasă

Ioan Rocsin
1958-2017
Conducătorul Bisericii Penticostale nr. 1 din Micherechi, Ioan Rocsin, marţia trecută, 12 septembrie, a plecat la cele veșnice. Slujitorul lui Dumnezeu s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani, în urma unui infarct subit.
Ioan Rocsin a condus Adunarea Penticostală din anul 2006, fiind un lider deosebit de activ și evlavios, în slujba confraților și a consătenilor săi, fie vorba de adulți, tineri sau copii. L-a slujit pe Mântuitorul său neobosit și I-a rămas credincios până la ultima suflare.

Serviciul de înmormântare a avut loc joia trecută, 14 septembrie, în cimitirul din Micherechi, fiind săvârșit de președintele Cultului Penticostal din Ungaria, Pataky Albert, de pastorul Bisericii Penticostale „Tabor” din Oradea, Ioan Bogdan, și de pastorul Bisericii Penticostale nr. 1, Durkó Albert.
Ioan Rocsin și-a încheiat misiunea pe pământ, a luptat lupta cea bună, și-a isprăvit alergarea, și-a păzit credința, iar de acum îl așteaptă în Cer cununa neprihănirii.
Au rămas în urma lui Ioan Rocsin soția Maria, fiul Ioan Aron și fiica Zorica, precum și ceilalți membri ai familiei lărgite, care au fost încurajați să-i continue credincioșia în lucrarea lui Dumnezeu, Tatăl orfanilor și Apărătorul văduvelor.

Rita Pătcaş

 La amvonul bisericii, alături de fraţi oaspeţi din Bucureşti, în anul 2013

La Festivalul Colindelor din iarna trecută, traducându-l pe pastorul Durkó

Comentarii

  1. Aveti adresa bisericii betel din micherechi si intreg programul nu reusim sa il gasim nicaieri pe internet fiti binecuvantati

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu