Zile de mulţumire la bisericile neoprotestante din Micherechi

Baptiştii din Chitighaz au sărbătorit 
Ziua mulţumirii în duminica 
din 1 octombrie.
Biserica Baptistă din localitatea Micherechi va avea duminică, 8 octombrie, o sărbătoare cu ocazia Zilei de mulţumire. Într-un cadru festiv, credincioşii bisericii îi vor mulţumi Domnului Dumnezeu pentru purtarea Lui de grijă din anul acesta. Serviciul divin de mulţumire va începe dimineaţa de la ora 9.00, iar după amiază la ora 15.00. Pastorul bisericii, Petrică Creţu, ne-a informat că invitaţii acestei sărbători sunt Corul Bisericii Baptiste „Betel” din Satu Mare, judeţul Satu Mare, în frunte cu pastorul Mihai Micula.
*
Biserica Penticostală nr. 1 din Micherechi va ţine Zi de mulţumire duminică, 22 octombrie. La serviciile divine care vor începe dimineaţa la ora 9.00 şi după amiază la ora 14.00, este invitat să slujească din Cuvântul Dumnezeiesc preşedintele Cultului Penticostal din Ungaria, pastorul Bisericii Penticostale „Tabor” din Oradea şi un grup de cântăreţi de la biserica orădeană.
*
Biserica Penticostală „Betel” din Micherechi va aduce mulţumire pentru binefacerile primite de la Dumnezeu într-un cadru festiv la Ziua de mulţumire care va avea loc pe 29 octombrie, la serviciile divine care vor avea loc dimineaţa de la ora 9.00 şi seara de la ora 17.00.

A.B.

Comentarii