Dr. Teodor Bányai, distins cu Medalia Pándy a Spitalului din Jula

Foto: Gyulai Hírlap
În cadrul Zilei Memoriale Pándy de la Spitalul Judeţean din Jula au fost înmânate distincţii celor mai devotaţi medici ai acestei instituţii. Medalia Pándy se acordă anual, începând din anul 1988, acelui medic, care îşi exercită profesia la cel mai înalt nivel, iar prin activitatea lor profesională şi ştiinţifică aduc un renume spitalului din Jula.
În acest an, cea mai înaltă distincţie a Spitalului Pándy Kálmán din Jula a fost înmânată, în cadrul unei festivităţi din ziua de 16 octombrie, medicului primar dr. Teodor Bányai, şeful secţiei de infectologie. Activitatea şi meritele lui au fost prezentate de colegul său cardiolog, dr. Vasile Marc, în calitate de preşedinte al Comisiei Memoriale Pándy. Proaspăt distinsul dr. Teodor Bányai a mulţumit, la rândul său, familiei şi soţiei sale, colegilor şi tuturor înaintaşilor care l-au ajutat ca în cariera sa de medic să obţină rezultate bune.


După festivitate, în curtea spitalului, în Parcul Semmelweis, aşa cum este obiceiul cu ocazia Zilei Pándy, medicul distins dr. Bányai a plantat un copac în amintirea acestei zile.

E.Ş.

Comentarii